Pontonboot bouwen

Artikel - Pontonboot bouwen

HTML Generator Sample Page

Pontonboot bouwen

Een pontonboot biedt ongekende mogelijkheden tegen aantrekkelijke prijs!

“Géén grote investering doen en toch optimaal watersportplezier beleven? De website www. pontonboot-bouwen biedt u de oplossing. Eigenaar Gerben van As realiseerde een pontonboot voor zijn gezin en ontdekte toen dat het bouwen van een pontonboot een aantrekkelijke investering is met ontelbare mogelijkheden “.


Lekker de hele dag een strandje alleen voor jou en je gezin. Dat is wat Gerben van As graag wilde. Wonend langs de Lek kent hij de vele verborgen strandjes. Het is er heerlijk toeven, je moet er wel nog zien te komen met je gezin. Een sloep, zeker voor meer dan 4 personen, vergt al snel een forse investering. “In ogenschouw genomen, hoe vaak je daar in het natte Nederlandse klimaat gebruik van maakt, blijkt het een zeer onrendabele investering.” Dus zocht Gerben van As verder en kwam hij uit bij het zelf bouwen van een ponton. Voordelen; de kosten zijn aanzienlijk lager en je creëert een groot vloeroppervlak, dat je volledig naar eigen wens kunt inrichten. Met luxe banken, of liever waterdichte zitkussens? Of een speelse inrichting voor de kinderen, zoals b.v. een waterglijbaan? Het kan allemaal. “En een belangrijk punt is, dat de aanschafkosten beheersbaar zijn. Ook wanneer je er een op en top luxe uitvoering van maakt, blijf je veelal nog beneden de Euro. 5000,-“, aldus van As. De webwinkel: www.pontonboot-bouwen.nl was geboren. Via deze website biedt van As nu de drijvers te koop aan en geeft hij geïnteresseerden uitgebreid advies en e-bookondersteuning om hun eigen ponton te bouwen. “Ik stimuleer mensen bewust om hun pontonboot zelf te bouwen, omdat je voor eigen gebruik geen CE-keuring hoeft uit te voeren.”

Zelf bouwen

Het advies dat mensen krijgen geldt niet alleen de manier
van bouwen, maar ook het materiaal gebruik. Advies over het gebruik van hout, van schroeven, etc. Dan blijkt dat het bouwen van een eigen pontonboot niet alleen een aanzienlijke besparing oplevert, maar gemakkelijk is uit te voeren.

Drijvers

De drijvers die van As aanbiedt zijn gemaakt van kunststof/ polyethyleen en daarmee zeer sterk en licht in gewicht. Ze hebben een lengte van 160 cm en in tegenstelling tot veel andere drijvers geen 50, maar 60 cm. doorsnee. De tien centimeter extra omvang zorgen voor een hogere ligging in het water, waardoor men op de boot minder snel natte voeten krijgt. Ook heeft de boot een veel stabielere ligging en beweegt hij gelijkmatig over het water.

Voordelen

Het bezit van een pontonboot biedt aanzienlijke voordelen. Naast een aantrekkelijk vaartuig, zowel in gebruik als in de aanschaf, kan men het naar eigen wens inrichten. Men kan het gebruiken als aanlegsteiger of waterterras. “Je komt met je gezin of met vrienden aan op het strandje waar je wilt verblijven, legt aan en je hebt een extra terras. Zwemmers biedt het een extra veilige plek om vanaf te duiken. Door een aantal drijvers met elkaar te verbinden kun je een kompleet aanlegsteiger bouwen.

Terras voor woonboten

Maar de pontonboot biedt ook een bijzonder aantrekkelijke oplossing voor de eigenaren van de Amsterdamse woonboten. Het is hen verboden om naast hun boot een terras te bouwen. Dit drijvende terras mag echter wel, omdat het een varend voertuig is. Uiteraard is het ook te gebruiken als werkponton. Kopers krijgen 5 jaar garantie op de drijvers en deze zijn verkrijgbaar in de kleuren: zwart, grijs, wit en blauw. Gerben van As: “Zo’n pontonboot biedt enorme fun. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, bijvoorbeeld door er je tent of caravan op te zetten, blijf je heerlijk kamperen”

Voor verdere informatie: www.pontonboot-bouwen.nl. E-mail: info@pontonboot-bouwen.nl

Facebook Comments "Pontonboot bouwen"
                         my-ip