Koelbox4you

Artikel - Koelbox4you

HTML Generator Sample Page

Koelbox4you.nl

Koelspecialist met showroom voor Nederland en Belgi√ę;

Alle watersporters en booteigenaren komen er aan hun trekken; de showroom van Koelbox4you.nl. Alles op het gebied van koelboxen en -kasten staan tentoongesteld in een flinke showroom te Montfoort (nabij Utrecht). De kwaliteitsproducten van WAECO, Dometic en Mobicool vormen al enkele jaren het meest uitgebreide assortiment op koelgebied.

Voor ieder wat wils

De diversiteit in koelsystemen is groot; absorptie, thermo-elektrisch en compressor. De absorptie systemen zijn het meest geschikt voor de ‘stabiele’ boten en hebben drie aansluit-mogelijkheden: 12 en 230 volt en gas. De absorptie koelboxen- en kasten zijn geruisloos in hun werking en zijn bovendien eenvoudig om te schakelen naar de gewenste energiebron. Heeft u langere tijd geen walstroom en geen gasfles aan boord? Geen nood aan de man, de compressor systemen zijn zo zuinig dat zelfs uw zonnepaneel voldoende stroom levert. Aansluiten op 12/24 volt is een fluitje van een cent. Bovendien zijn deze systemen ook bijzonder geschikt voor zeilers: de meeste modellen werken tot 30 graden helling. Deze systemen zijn er in vrijstaande en inbouw modellen: voor ieder wat wils!

De thermo-elektrische koelboxen zijn licht van ge- wicht, gunstig geprijsd en kunnen tot maar liefst 30 graden onder de omgevingstemperatuur koelen. Deze koelboxen worden aangesloten op 12/24 volt en de meeste modellen zelfs ook op 230 volt, zonder omvormer. Sinds de zomer van 2012 kunt u zelfs uw producten koel houden dankzij de ijsboxen uit de Cool-Ice serie: geen stroom en toch koud.

Zien en … horen

Het is soms lastig te beoordelen of die ene koelbox of koelkast net wel of nét niet past. Juist daarom kunt u zes dagen per week de producten in de showroom opmeten en zelfs in werking zien. Maurice van den Hadelkamp en Sven Sille helpen u graag op weg. U als watersporter wenst natuurlijk alleen het allerbeste. Kom langs en laat u voorzien van persoonlijk advies door de enthousiaste medewerkers. Geniet van de allerbeste koeling voor op uw boot of daarbuiten!

Meer informatie

Krekenburg 7

3417 MH Montfoort

Telefoon: 0348 – 474116

Mail: [email protected]
Web: www.koelbox4you.nl

Facebook Comments "Koelbox4you"
                         my-ip