Reiniging van boot & caravan kussens

Artikel - Reiniging van boot & caravan kussens

HTML Generator Sample Page

Hop Schoon

Reiniging van boot & caravan kussens

Kussens van de boot of caravan gaan doorgaans jaren mee. Gelukkig maar want een goede kussenset kan prijzig zijn. Vaak hebben ze meer te lijden van verkleuring door UV licht en vervuiling tijdens opslag dan van slijtage door gebruik. Ook de vulling kan in vochtige omstandigheden gaan leven waarna je er toch minder lekker op slaapt. Wanneer de kussens tijdig gereinigd worden gaan ze langer mee. Hop schoon is specialist in reinigen van kussens uit de boot of caravan. Hier worden kussens na binnenkomst eerst geïnspecteerd op kleurechtheid, vlekken, vervuiling en de algehele conditie van de kussens. Wij kunnen over het algemeen uit de meeste kussens de weervlekken verwijderen.

Na deze grondige inspectie worden de kussens op waterbasis gereinigd. De hoezen en knopen worden niet verwijderd. Het kussen wordt in zijn geheel gereinigd en gedroogd. Doordat er geen demontage plaatsvindt heeft krimp geen vat op de vorm van de kussens. Wanneer de hoes apart van de vulling zou worden gereinigd is er een goede kans dat na de behandeling het niet meer past. Na de reiniging wordt er een vuilafstotende laag aangebracht. Deze zogeheten 'door en door' reiniging wordt exclusief bij Hop Schoon gedaan.

Tapijtreiniging en reiniging vloerkleden

Hop Schoon is van origine toegespitst op het reinigen van tapijt en vloerkleden. Veel van de opgedane ervaring hierin is dan ook verwerkt in de reiniging van kussens. Toch is de werkwijze bij het schoonmaken van tapijt iets anders dan bij kussens. De vloerkleden en tapijten worden eerst opgemeten en daarna geïnspecteerd op vlekken, vervuiling en de conditie van de tapijten of karpetten. Na deze grondige inspectie gaan de kleden in de klopmachine om zand of andere vervuiling eruit te kloppen. Vervolgens worden de kleden op waterbasis gereinigd. Na de reiniging kan er in overleg met de klant nog een beschermlaag worden aangebracht.

Dekens reinigen (paardendekens)

In paardendekens kan in de loop der tijd stof ophopen. Een paradijs voor huismijt. Dekens kunnen ook door zweet en vervuiling van buitenaf vettig worden en daardoor een deel van de isolatie waarde verliezen. Net als bij de kussens voor de boot is het belangrijk om ook dekens periodiek te laten reinigen door een professioneel bedrijf.

Voor meer informatie:

Hop Schoon Tapijtreiniging

Slichtenhorsterweg 20

3862NR Nijkerk

tel: 033 2456921

[email protected]

www.hopschoon.nl

Facebook Comments "Reiniging van boot & caravan kussens"
                         my-ip