CE-L5 draagbare buitengeiser

Artikel - CE-L5 draagbare buitengeiser

HTML Generator Sample Page

De Eccotemp CE-L5 draagbare buitengeiser

Altijd en overal warm water tot 55ÂșC

Met de Eccotemp CE-L5 draagbare buitengeiser heeft u altijd en overal warm water bij de hand en bent u niet afhankelijk van de faciliteiten van de haven of andere aanlegplaatsen. De Eccotemp CE-L5 geiser is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik.


De wetenschap dat u na een dagje op de boot even een heerlijke douche kunt nemen, en dat u altijd en overal warm water bij de hand heeft en niet afhankelijk bent van derden of van de aanwezige faciliteiten, geeft een extra geruststellend en comfortabel gevoel. De Eccotemp CE-L5 is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en levert per minuut liefst 5 liter warm water. Hij is heel eenvoudig te monteren. U sluit de CE-L5 aan op de waterleiding en op de toevoer van propaan- of butaangas en daarmee is hij gereed voor gebruik en heeft u de beschikking over warm water met een maximale temperatuur van 55 graden. De meegeleverde douchekop zorgt er voor dat u met de Eccotemp comfortabel kunt douchen. De geiser is voorzien van een ontsteking, die werkt op batterijen. Hij kent geen waakvlam, maar ontsteekt op het moment dat u warm water nodig heeft. Onnodig gasverbruik wordt voorkomen. Ook maakt dit het gebruik van de Eccotemp extra veilig en comfortabel. Met zijn gewicht van 6 kg en zijn compacte afmetingen is hij eenvoudig mee te nemen en simpel te installeren. Alle noodzakelijke toebehoren worden meegeleverd.

Technische gegevens

De Eccotemp CE-L5 heeft een vermogen 10 KW, is voorzien van een regelbare doorstroming en temperatuurregeling. Hij beschikt over een 1/2 inch aansluiting voor gas en water en wordt geleverd inclusief doucheslang, douchekop en tuinslangkoppelingen. Ook de batterijen, gasdrukregelaar en gasslang zijn standaard. De afmetingen van het toestel bedragen 37x30x12 cm.

Voor meer informatie of bestellen:

kijk op www.eccotemp.nl

of bel ons op 0229-842424 voor de dichtstbijzijnde dealer.

Facebook Comments " CE-L5 draagbare buitengeiser"
                         my-ip