Beflexx stofzuigsysteem

Artikel - Beflexx stofzuigsysteem

HTML Generator Sample Page

Beflexx stofzuigsysteem

Voor veel mensen met een stofzuiger aan boord is het een herkenbaar probleem: het stofzuigen zelf is vaak nog niet eens het meest vervelende, maar het pakken van de stofzuiger ergens van onder uit een bank of bakskist is meestal een lastig karwei. Om maar niet te spreken van trap-op-trap-af gaan met de stofzuiger waarbij je moet oppassen nergens tegen aan te stoten. Het kan echter ook mak- kelijker: voor kleine ongelukjes is een kruimeldief een goede optie, maar om de boot echt schoon te maken, is de kruimeldief niet krachtig genoeg. Beflexx heeft echter de oplossing: een stofzuiger met de kracht van de stofzuiger thuis, maar met het gemak van een kruimeldief!

Hoe is dit mogelijk?

Beflexx heeft een centraal stofzuigsysteem ontwikkeld dat op vrijwel ieder denkbaar plekje in de boot kan worden gemonteerd. Bijvoorbeeld in een bank, stuurstand, bakskist, motorruimte, keukenkastje, enzovoort. Omdat de Beflexx zuigunit zo groot is als een schoenendoos past het apparaat vrijwel overal en omdat de stofzak gemiddeld één keer per jaar vervangen hoeft te worden, hoef je er ook niet heel makkelijk bij te kunnen. Aan de stofzuigunit worden met flexibele slang één of meerdere stofzuigcontacten gemonteerd die er ongeveer zo uitzien als een gewoon stopcontact. Wanneer de uittrekbare slang van de Beflexx hierin wordt gestoken, slaat het apparaat automatisch aan. Deze stofzuigcontacten zitten niet direct aan het apparaat zelf vast waardoor de plaatsing zeer flexibel is.

De Beflexx zuigunit is gemaakt van hoogwaardige materialen en tot in de details netjes afgewerkt. Het huis is van slagvast en robuust ABS kunststof en de compacte, maar krachtige motor wordt afgenomen van een gerenommeerde Europese stofzuigermotorfabrikant. Bij de ontwikkeling van de motor is rekening gehouden met de kenmerken van het elektrische systeem aan boord van boten. Daardoor gebruikt de Beflexx slechts 800 Watt, maar heeft de- zelfde kracht als normale stofzuigers en dankzij de slow start treden er geen piekstromen op waardoor de omvormer niet onnodig belast wordt. Naar wens is er een 24V of 220V uitvoering verkrijgbaar. Het apparaat zelf wordt geheel in Nederland gefabriceerd en dat is zeker terug te zien in de afwerking en de aandacht voor details. Voorbeelden zijn de klep van het stofzakcompartiment, deze is zo gemaakt dat het deksel maar een klein beetje hoeft te worden geopend en vervolgens kan worden verwijderd zo- dat de unit ook in lage ruimtes kan worden gebruikt. Hetzelfde geldt voor de ophangplaat van de unit die meerdere vertandingen heeft waardoor de inbouw- hoogte maar enkele centimeters hoger dan het appa- raat hoeft te zijn. De stofzuigerunit wordt compleet geleverd met een uitgebreide assessoireset waarmee vrijwel alle zuigklusjes aan boord kunnen worden uitgevoerd. Opvallend is de (roestvaste!) aluminium telescoop- buis die normaal vrijwel altijd in staal wordt uitgevoerd. Oog voor detail en gemak blijkt ook uit de bijgeleverde uittrekbare slang (3, 6 of 9 meter die zichzelf weer intrekt tot 1/6 van zijn lengte), deze kan makkelijk worden opgeborgen en is voor de meeste schepen meer dan voldoende. In het testschip van 16 meter is de Beflexx ongeveer midscheeps gemonteerd waardoor zelfs de kuip kan worden gestofzuigd. De stofzuigerzakken - met een flinke inhoud van 3,5 liter - kunnen via Beflexx worden besteld, maar zijn ook bij reguliere winkels te verkrijgen.

Werking

Het stofzuigen met de Beflexx is bijzonder comfortabel. Je hoeft niet trap-op-trap-af met een zwaar en onhandig apparaat. Het enige dat u vast heeft is de slang waardoor de kans op beschadigingen minimaal is. Een groot pluspunt van de inbouw in een bank of andere ruimte is de rust tijdens het stofzuigen. Nor- maal staat de stofzuiger naast je te loeien, maar de Beflexx is ingebouwd en zit vaak een stuk verder weg waardoor het geluid minimaal is. Wanneer u een slang van negen meter te lang vindt, kunnen er ook meerdere stofzuigcontacten worden aangelegd, desnoods in iedere ruimte één wat het gemak nog verder vergroot!

Beflexx

Voor meer informatie over de stofzuigsystemen van Beflexx kunt u kijken op www.beflexx.com, uitgebreide informatie over verkooppunten vindt u onder de knop 'dealers'.

Facebook Comments "Beflexx stofzuigsysteem"
                         my-ip