Vleemingh Trading

Artikel - Vleemingh Trading

HTML Generator Sample Page

Vleemingh Trading

Gun uw boot een roestvrij leven

Brunox wint elke strijd tegen roest

Roest vormt een grote bedreiging voor alle metalen onderdelen aan uw schip. Zeker in de winterperiode wanneer ze uit het water in de winterstalling worden opgeborgen, is uw boot of schip gevoelig voor roestaanslag. Vleemingh & DM Trading brengt binnen hun anti-roest maintenance assortiment drie producten die stalen boten en schepen een optimale antiroest bescherming bieden. Het betreft een epoxy roestomvormer en grondlaklaag in één, de Lub&Cor die een hoogwaardige metaalbescherming biedt o.a. tijdens de opslag van de boot en de Brunox IX100 die zelfs bescherming biedt tegen zeewater.

Brunox® Epoxy stopt roest

Na de winterperiode wilt u niet graag een boot zien die her en der is aangetast door corrosie. Door nu een intensieve beschermlaag aan te brengen voorkomt u veel extra onderhoud en hoge kosten. Tevens verlengt u de levensduur van uw boot. Kies daarom nu bijvoorbeeld voor een bescherming met Brunox Epoxy. Een zeer sterke en duurzame grondering, die zich veelvuldig heeft bewezen binnen de scheepsbouw. Brunox Epoxy is meer dan een primer alleen. Naast een duurzame coating is het een uitstekende roestomvormer. De Epoxy voorkomt dat er een aparte roestbehandeling nodig is. Na volledige droging kan de beschermlaag direct worden behandeld met vervolglagen. De grondlaklaag hoeft niet opnieuw opgeschuurd te worden. Brunox Epoxy laat zich heel eenvoudig aanbrengen met een spuitbus, kwast, roller of spuitpistool. Het product heeft een zeer goede hechting voor plamuur, lakken en verf en is onbeperkt houdbaar. Ook is het product vrij van zware metalen en mineraal zuren. Brunox Epoxy is het ideale product om roestaanslag op uw boot te behandelen. U helpt uw boot glanzend de winter door.

Brunox® Lub&Cor hoogwaardige metaalbescherming

Intensief onderhoud daar zit niemand op de wachten. En al zeker geen schade. Denk daarom preventief. Wilt u dan ook uw boot of schip voor een langere periode van wel 16 tot 18 maanden beschermen, kies dan voor Brunox® Lub&Cor. Een hightech product dat de kwetsbare en metalen delen van uw boot een langdurige smering en corrosiebescherming biedt. Het vormt een gelijkmatige, niet uithardende film, die ook de kleinste hoeken en naden volledig bedekt. Het is ook toepasbaar onder hoge oppervlaktedruk. Het aanbrengen is heel eenvoudig, want het gelijkmatig sprayen van de droge ondergrond volstaat. Daar waar nodig kan men twee lagen aanbrengen. BRUNOX® Lub&Cor is verkrijgbaar in een 400 ml spuitbus en in 5 en 20 liter cans.

Brunox IX 100 beschermt tegen zeewater

Kiest u vaak het zilte nat? De ruige zee? Dan verdient uw schip extra bescherming tegen de inslag van zeewater. Kies dan voor een behandeling met Brunox IX100. De wasachtige beschermlaag, die geen breuken vertoont en compact blijft, biedt bescherming onder de aller zwaarste klimatologische omstandigheden en werkt ongeveer twee jaar. Zelfs de kleinste hoeken en naden van uw boot worden volledig bedekt. IX100 smeert ook onder hoge oppervlaktedruk zoals: aandrijvingen, kettingen, kabels, machines, precisiegereedschappen en installaties. Het kan worden verwijderd met blanke spiritus of wasbenzine Brunox® IX100 is verkrijgbaar in spuitbus of 5 en 20 liter bussen.

Denk preventief, kies nu voor een professionele en langdurige bescherming met Brunox.

Vleemingh & DM Trading, Kousenmakersweg 3, 2031 ED Haarlem, 023 5422322

www.brunox.nl

Facebook Comments "Vleemingh Trading"
                         my-ip