Coers Ship Services

Artikel - Coers Ship Services

HTML Generator Sample Page

Coers Ship Services

Complete jachtservice met een focus op hout

Door Laurens Koster

Van sloep tot luxueus jacht, Coers Ship Services bouwt een nieuw casco af of geeft een bestaand schip een totale refit. Alles daar tussen in is ook mogelijk. Met deze flexibele instelling worden mooie dingen gemaakt, vooral in hout. Het interieur van elk schip waar aan gewerkt wordt is uniek. Coers Ship Services levert maatwerk tot in de details.

De werf is een initiatief van Floris Coers. Het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam gevolgd met als specialisatie jachtbouw. Na de nodige werkervaring en een succesvol avontuur met een charterboot in Mediterrane wateren is Floris zo’n 10 jaar geleden gestart met de eigen onderneming. In een eigen werkplaats in Wageningen.

Met een schat aan ervaring en een uitgebreid netwerk levert Coers Ship Services een compleet pakket diensten. Techniek, schilderwerk en uiteraard houtbewerking maken dat een boot zowel technisch al cosmetisch vervolmaakt aan een tweede leven kan beginnen zodra deze de werf van Coers verlaat.

Na 10 jaar in de Wageningse werkplaats deed zich op het goede moment een uitgelezen kans voor om van vestigingsplaats te wisselen. Niet alleen groter maar ook bereikbaar vanaf het water waren de belangrijkste eisen die aan een nieuwe locatie gesteld werden. Die zijn per september jl. vervuld met een nieuwe werkplaats in de Koornwaard te Heukelum.

De voormalige steenfabriek De Koornwaard is een modern ondernemerspark met een authentieke sfeer. Verschillende bedrijven vind je er zoals meubelmakers, kunstenaars, transportondernemers of grondverzet naast een flink aantal watersportgerelateerde bedrijven. Door hier een gezonde samenwerking mee aan te gaan is Coers in staat een complete service te bieden.

Het terrein is gevestigd op een unieke locatie aan de Linge, omgeven door een prachtig landschap.

Jaarlijks vinden er ruim 250 schepen een onderkomen, waarvan een kleine 200 tijdens de winter binnen gestald worden en vijftig schepen op het terrein een plekje vinden. Ook in de zomermaanden bestaat de mogelijkheid tot botenstalling. Met een eigen kraan, geschikt voor het hijsen tot 20 ton, en de hydrotrans, een op afstand bestuurbare hydraulische transporttrailer met een draagvermogen tot 40 ton, heeft Coers Ship Services meer mogelijkheden tot de beschikking om ook grotere schepen te servicen of refitten. De inrichting is op een haar na gereed waarna Coers Ship Services voortvarend aan de volgende stap van haar bestaan kan beginnen.

Voor meer informatie:

www.coersshipservices.nl

[email protected]

Appeldijk 17-a

4161 BH Heukelum

tel: 06-18 09 80 04

Facebook Comments "Coers Ship Services"
                         my-ip