AVN Solutions

Artikel - AVN Solutions

HTML Generator Sample Page

AVN-Solutions

Door Laurens Koster

Dealer van Pascal Villanova schip onderhouds- producten voor de Benelux

Een glimmende romp, een stralend dek, smetteloos teak, RVS en alle andere onderdelen in topconditie: “Welke schip eigenaar wil dit niet”

Het is niet altijd even gemakkelijk om dit te bereiken en voor een langere periode te behouden. Veel reinigingsproducten maken niet waar wat ze beloven. Daarbij zijn veel producten zeer arbeidsintensief in de verwerking terwijl het effect een beperkte duur heeft. Bij Pascal Villanova dacht men “dat kan beter”

Met de krachtige reinigers van Pascal Villanova is maar weinig inspanning nodig voor een optimaal resultaat. Bijna alle materialen herstellen in hun originele staat. Met het gebruik van de beschermingsproducten behouden alle materialen vrijwel eindeloos deze staat. De meeste producten zijn gebaseerd op de nanotechnologie en dragen het label Pascal Villanova.

Nanotechnologie is dé technologie van de 21e eeuw en maakt het mogelijk om te werken met uiterst kleine deeltjes, tussen de 1 en 100 nanometer. De dikte van een mensenhaar is bijvoorbeeld 80.000 nanometer, een vingernagel groeit met 1 nanometer per seconde. Een nanometer is een miljoenste deeltje van een millimeter. In essentie bestaat nanotechnologie uit het manipuleren van individuele atomen en moleculen om zodoende een geheel nieuwe structuur op te zetten. Hiermee ontstaan eindproducten met unieke eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan onbreekbaar aardewerk of krasbestendige verf. De mogelijke toepassingen lijken eindeloos en Pascal Villanova speelt daar voortvarend op in met een uitgebreid assortiment reinigings- en beschermingsproducten.

AVN-Solutionsvoegt hier een extra dimensie aan toe. Het dealerschap van Pascal Villanova bestaat niet alleen uit “een product over de toonbank schuiven”. Bootbezitters kunnen, indien gewenst, begeleid worden door een team vakmensen om de producten optimaal te benutten. Wanneer je Pascal Villanova reinigers en beschermers juist verwerkt kost dat de minste inspanning en geeft dat het beste resultaat met een lange werkzaamheid.

· AVN-Solutionslevert naast producten voor uw boot ook producten voor auto’s, caravans en motoren.

· AVN-Solutionskan u, naast de begeleiding, ook alle werkzaamheden uit handen nemen. Op locatie wordt de boot dan cosmetisch gerefit en krijgt u, afhankelijk van de staat waarin de boot verkeerd, een zo goed als nieuwe boot terug.

Voor meer informatie:

AVN-Solutions

Ronald Middelbosch

Directeur

Boezemkade 371

13031BB Rotterdam

Bezoekadres:

Dapperweg 26

4328BB Burgh-Haamstede

Tel: 0111-762005

Fax: 084-8821919

info@avn-solutons.nl

www.avn-solutions.nl

www.pascalvillanova.com

Facebook Comments "AVN Solutions"
                         my-ip