De oudste particuliere jachthaven en watersportwinkel van Aalsmeer

Artikel - De oudste particuliere jachthaven en watersportwinkel van Aalsmeer

HTML Generator Sample Page

Watersportservice Dragt in Aalsmeer, een begrip binnen de watersport.

De oudste particuliere jachthaven en watersportwinkel van Aalsmeer

Over 2 jaar is het 100 jaar geleden dat grootvader Jochem Dragt de jachthaven in Aalsmeer stichtte. Sinds zes jaar is Nico Hofstee eigenaar van de winkel: “Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, waardoor ik zelf niet veel meer aan varen toekom. Als het even kan, ga ik na werktijd in een huursloep lekker uit waaien op de plas”.


Jachthaven Dragt is de oudste particuliere jachthaven van Aalsmeer. De beschutte haven biedt alle gewenste faciliteiten voor een aangenaam en rustig verblijf. De steigers van Jachthaven Dragt zijn breed en 's avonds volop verlicht. De ligplaatsen zijn voorzien van een eigen stroomaansluiting en een watertappunt is altijd in de nabijheid. Alle ligplaatsen hebben een zijsteiger, waardoor het opstappen op het schip veiliger en eenvoudiger is.

Boottechniek
Er is veel veranderd sinds Nico Hofstee 6 jaar geleden aan het roer kwam. Watersportservice Dragt is zich nadrukkelijk gaan toeleggen op de techniek van de boot met o.a. accu's, motoronderdelen, pompen, koeling, verwarming, navigatie- en communicatieapparatuur. Wij staan garant voor een vakkundig advies op het gebied van beslag, verfproducten en zeilkleding. Ook verzorgen wij het volledige onderhoud van de boot. Van een eenvoudige storing tot het regelen van een complete re-fit. Maar ook verzorgen wij het inbouwen van navigatie-apparatuur, verwarming, bilgepompen en andere technische materialen. U kunt zeven dagen per week tijdens het vaarseizoen bij ons terecht.

Verkoop boten
Wij kunnen bemiddelen bij aan- en verkoop van uw boot.

Winkelaanpassingen
Dat in zes jaar tijd veel kan veranderen, bewijst Nico Hofstee. Het interieur van de 270m2 grote winkel is gemoderniseerd en het assortiment verder uitgebreid. Afgelopen winter is de complete winkel verbouwd en opnieuw ingericht. Het vertrouwde assortiment van zeilbeslag, verfproducten, antifouling, onderhoudsmiddelen, reparatiemateriaal en de nautische cadeauartikelen is verder uitgebreid.

Elk blik verf gaat voor dat het wordt verkocht door de schudder, zodat de gebruiker direct aan de slag kan. Dit verhoogd de kwaliteit van de verf. Een extra service, zoals dat ook geldt voor de fenders binnen het assortiment. Aan deze fenders worden nog steeds traditionele lijntjes gesplitst. Het grote assortiment touw, waaruit alles op maat geleverd kan worden. Ook de vele sierkussens laten nog het echte ambacht zien. Zittingen van stoelen en banken zijn volledig naar wens te bekleden.

Kleding
Een belangrijk onderdeel binnen het assortiment van Watersportservice Dragt bedraagt de zeil- en watersportkleding. In de regio is Dragt de enige leverancier van zeil- en watersportkleding. Naast de Nederlandse merken Imhoff en Magic Marine voeren zij het Ierse merk Dubarry. Watersportservice Dragt heeft een exclusief dealerschap en voert zowel de watersport- als outdoorcollectie van Dubarry. De Ierse producten worden geproduceerd uit de beste, waterafstotende en soepele leersoorten en technische materialen als Gore-Tex® en Cordura®. Op de anti-slipzolen rust een patent.

De laarzen zijn prachtig om te zien! Voor Dubarry geldt wat eigenlijk voor alle kleding en schoenen geldt: het is altijd modieus en functioneel. Zowel op de boot als aan de wal!” Afgelopen seizoen werd onder de naam: www.dragtoutdoor.com. een webwinkel gestart.

Dit seizoen start Watersportservice Dragt met de verkoop van verwarmde jasjes en bodywarmers door middel van een oplaadbare batterij. Deze houden u op de gemiddelde stand, 4 uur lekker warm. Deze zijn zeer geschikt als tussenlaag bij zeil en outdoor kleding. De jas en bodywarmer kan ook als casual kleding gedragen worden.

Watersportservice Dragt heeft een uitgebreide collectie vrijetijdskleding voor dames, heren en kinderen van diverse merken. Stoere en sportieve kleding, waarbij een nautisch tintje niet wordt geschuwd. Sportief en elegant en van een prachtige kwaliteit.

Watersportservice Dragt, Winkel, service en onderhoud, Stommeerweg 72, 1431 EX Aalsmeer, Tel: 0297 366781. www.dragtwatersport.nl en www.dragtoutdoor.nl

Facebook Comments "De oudste particuliere jachthaven en watersportwinkel van Aalsmeer"
                         my-ip