Specialist in rubberboten en ribs

Artikel - Specialist in rubberboten en ribs

HTML Generator Sample Page

Hebor Watersport

Specialist in rubberboten en ribs

Al een jaar of 30 is Hebor Watersport uit Capelle aan den IJssel specialist in rubberboten, ribs en buitenboordmotoren. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een van de grootste speciaalzaken op dit gebied. In een gezellige showroom zijn altijd rond de 30 boten te bezichtigen, zowel nieuw als gebruikt. Hebor is dealer van alle belangrijke merken waardoor er altijd een combinatie boot en motor is te maken die bij de klant past. Daarnaast biedt Hebor Watersport alle onderdelen voor boten, motoren en trailers aan in een overzichtelijke en uitgebreide webshop.

Ook voor reparaties en onderhoud is het een aangewezen adres. Hebor is officieel Zodiac Service Center. Dit betekend dat alle monteurs door Zodiac gecertificeerd zijn.

Mercury en Yamaha Motoren
Hebor heeft een uitgebreid assortiment Mercury motoren van 2,5 PK tot 350 PK. Of het nu gaat om ontspanning of om professioneel gebruik. Een moderne buitenboordmotor doet zijn werk in iedere situatie optimaal. Zowel nieuwe motoren als occasions zijn direct leverbaar. De monteurs van Hebor kunnen uiteraard alle service en reparatie werkzaamheden aan de Mercury’s en Yamaha’s uitvoeren. In de webshop vindt je diverse Yamaha en Mercury onderdelen en accessoires zoals tanks, afdekhoezen, motorbokken, trim flaps , sloten, etc.

Zodiac
Met grotere drijvers die voor een laag zwaartepunt zorgen, is een Zodiac zo stabiel dat hij onder normale omstandigheden vrijwel onmogelijk kan kapseizen. Zodiac’s zijn licht en gemakkelijk te water te laten of op het strand te trekken.

Hebor Watersport is een erkend Zodiac service center. Dat betekend dat alle medewerkers een opleiding gevolgd hebben bij Zodiac International om vakkundig onderhoud en reparaties te kunnen verrichten. Er worden door Hebor dan ook officiële garantiewerkzaamheden uitgevoerd voor het merk Zodiac.

Bombard en Valiant
Of je nu een beginner of een professional bent, Bombard en Valiant bieden bootconcepten die daarop aansluiten. Met modulaire elementen en uitrusting past een Bombard of Valiant zich volledig aan ieders wens en budget aan. Alleen, met zijn tweeën, met een groep of met de hele familie, Deze twee Franse merknamen hebben de boot van je keuze voor sport, werk of ontspanning.

Brig en Grand ribs
Grand is een prestigieus merk waar veel kwaliteit en elegantie in is verwerkt. Het is een Canadese werf waar veel ervaring uit de vliegtuigbouw wordt toegepast op het ontwerpen en de productie Grand heeft met meer dan 30 modellen een ruime keus. Ook zijn er verschillende accessoires om een Grand rib volledig te personaliseren.

Brig rubberboten worden in Oekraïne gebouwd en biedt een uiterst complete lijn opblaasboten en ribs aan: Er zijn meer dan 40 modellen verkrijgbaar in verschillende afmetingen waardoor er ongetwijfeld een Brig tussenzit die naadloos op specifiek vaargedrag en –gebied aansluit. Naast de ruime keus in Ribs en tenders heeft Brig ook een gevarieerde keuze aan accessoires en aanvullende uitrusting om een seriegebouwde boot toch een eigen en unieke uitstraling te geven.

Voor meer informatie:

Hebor Watersport

Kompasstraat 42

2901 AM Capelle a/d IJssel

tel.010-4420010

fax.010-4583988

[email protected]

www.hebor.nl

Facebook Comments "Specialist in rubberboten en ribs"
                         my-ip