Weg met oude verflagen, teer en korsten van brak water

Artikel - Weg met oude verflagen, teer en korsten van brak water

Weg met oude verflagen, teer en korsten van brak water

Tercoo maakt snel ‘schoon schip’

Weg met oude verflagen, teer en aangekoekte korsten van brak water. Met de roterende Tercoo® schijven, die eenvoudig worden toepast op uw boormachine, zijn oude verflagen, roest, teer en korsten van brakwater snel verwijderd en ziet uw boot er weer uit als nieuw.

Naast de Tercoo schijven voor staal, ijzer, beton of steen is er nu ook de Tercoo Guide om polyester oppervlakten schoon te maken, zoals het verwijderen van osmose of gelcoat. U krijgt een prachtig schoon gestraald dek met de juiste ruwheid en reinheid, om direct een nieuwe beschermlaag op aan te brengen. Tercoo zorgt er voor dat het oppervlak in de juiste staat wordt gebracht, om een optimale hechting van de nieuwe beschermlaag te bewerkstelligen.

Natuurrubber

Tercoo is een natuurrubberen schijf, die is voorzien van 12 hardmetalen pennen. Door een samenspel van de centrifugale pennen en de buigzaamheid van de natuurrubberen schijf, ontstaat een pendelende beweging. Deze beweging zorgt ervoor dat de hardmetalen pennen gaan hameren op het schoon te maken oppervlak. Alle verontreinigingen en oude beschermlagen worden verwijderd. De hamerende werking voorkomt warmteontwikkeling, zodat ook taaie materialen, zoals teer, lijm en kit eenvoudig worden verwijderd. Het maakt niet uit hoe groot de verontreiniging is, Tercoo maakt het altijd schoon.

Vier uitvoeringen

Tercoo is leverbaar in vier verschillende uitvoeringen en is geschikt voor boormachines met een toerental van maximaal 4.000 omw/min. De Tercoo Single is een roterende straler voor spotrepair. Deze is geschikt voor kleine oppervlakten, zoals vochtblazen onder verf en kleine roestplekje op o.a. boten. Tercoo Double is een roterende straler voor grotere oppervlakten, zoals een kiel of een klein dek. Maar ook voor het schoonmaken voor laswerkzaamheden. Tercoo Triple is een roterende straler voor grote oppervlakten, zoals een 
onderwaterschip of een compleet dek, waterlijn en het schoonmaken van laswerkzaamheden. Tercoo Multi is voor semiprofessioneel en industrieel gebruik. Nieuw is de Tercoo afstandhouder met stofkap voor polyester. Deze is uiteraard ook te gebruiken op staal of andere ondergronden. De schijven worden geleverd inclusief houder met handgreep en beschermkap; gereedschapskoffer; gebruiksaanwijzing.

TERCOO BV, Postbus 6050, 4000 HB Tiel, Tel: 0344 65 47 56, E-mail: [email protected]o.com. Website: www.tercoo.com

Facebook Comments "Weg met oude verflagen, teer en korsten van brak water"
                         my-ip