TOP Stoffering , gespecialiseerd in puur vakmanschap

Artikel - TOP Stoffering , gespecialiseerd in puur vakmanschap

TOP Stoffering , gespecialiseerd in puur vakmanschap

Voor een ‘warme’ sfeervolle aankleding van uw boot

TOP Stoffering in Rotterdam staat voor puur vakmanschap in stoffering. Eigenaar van Top verzorgt zowel de volledige bekleding van uw bootkussens, banken en stoelen. Ook kunt u hem speciale verzoeken voorleggen. Die dagen hem uit om zijn uiterste vakmanschap te tonen.

TOP Stoffering heeft een stoffencollectie die uniek is in Nederland. Een aantal van deze stoffen worden gebruikt door topdesigners van Gelderland , Artifort en Martin Visser. Zoals de stoffen, de Ploeg, Kvadrat, Charmelle en Q2. TOP Stoffering beschikt ook over een riant aanbod van meer dan 200 soorten leer en kunstleer in duizenden kleuren. Daarin werkt hij samen met meer dan 20 verschillende leveranciers. De klantenkring bestaat uit particulieren, ondernemingen en publieke instellingen.

Bezoek aan atelier

Een bezoek aan zijn atelier aan de Benthuizerstraat in Rotterdam geeft u antwoord op al uw stofferingvragen. Maar een bezoek aan TOP Stoffering is tevens een gezellig uitje. In zijn atelier hangen de diploma’s aan de muur als waarborg van zijn vakmanschap. U krijgt een professioneel en vakkundig advies en maakt kennis met een riante stoffen- en leercollectie.

Gezellige Designwinkel.

In de visie van TOP Stoffering is het inmeten van kussen op locatie alleen nodig bij een nieuwbouwproject. Want bestaande kussens worden secuur nagemaakt volgens de overeengekomen specificaties en aan de hand van de afmetingen van de kussens. Om maatverschillen te voorkomen doen de meeste stoffeerders dat liever niet. Top gaat echter niet uit van de vorm van de oude kussens, maar neemt de maat van het stof als uitgangspunt. Uiteraard wordt de kwaliteit van de gebruikte materialen afgestemd op de toepassing in zowel sloepen als jachten. TOPstoffering biedt daarmee de mogelijkheid een zeer goede kwaliteit af te leveren tegen een scherpe prijs.

Top Stoffering, Benthuizerstraat 37, 3036 CC Rotterdam, Tel-Fax: 010 -465 61 26, Mobiel: 06 -41 23 74 59, Email [email protected] website https://www.topstoffering.nl

Facebook Comments "TOP Stoffering , gespecialiseerd in puur vakmanschap"
                         my-ip