Powered by Offenga Polyester

Artikel - Powered by Offenga Polyester

Pura Vida Boats

Powered by Offenga Polyester

Offenga uit het Friese Franeker is een specialist in polyester en verantwoordelijk voor vele sloepen en jachten uit dit materiaal op de Nederlandse wateren. Niet alleen door het succes van de eigen lijn Pura Vida sloepen en tenders, ook in mallen- en cascobouw is Offenga toonaangevend. Vele gerenommeerde werven laten de bouw van een romp aan de specialisten van Offenga over om een sloep of jacht vervolgens zelf verder af te bouwen. Dat zegt iets over de kwaliteit waar deze polyesterverwerker voor staat. Alleen het beste uit de beste materialen maakt dat dit Nederlandse product wel degelijk kan concurreren met wat er in lagelonen landen wordt geproduceerd. Wanneer je de kwaliteit van Offenga meeweegt in een prijsvergelijk, zijn de Pura Vida sloepen een absolute winnaar.

Pura Vida 530 Outboardsloep

Een voltreffer in zijn soort. Uitstekende vaareigenschappen en een ruim interieur met veel bergruimte. Daarbij is de boot makkelijk trailerbaar. De Pura Vida 530 Outboard kan uitgerust worden met maximaal 30 pk aan de spiegel. Hiermee zijn snelheden van ongeveer 45km te behalen.

Pura Vida 550 en 650 sloep

Deze spiegelsloepen kenmerken zich door een luxe uitstraling en een klassiek voorkomen. Een sloep met vele gebruiksmogelijkheden en alle comfort aan boord. De compacte 550 spiegelsloep biedt ruimte aan zes personen. Voor zowel korte vaartochten als de wat langere afstanden is de Pura Vida 550 een geriefelijke metgezel.

De Pura Vida 650 is langer en breder en biedt daardoor nog meer mogelijkheden. Met gemak kunnen een koelkast, gaspit en toilet ingebouwd worden. Op het zonnebed kun je zelfs overnachten. Niets staat een meerdaagse tocht nog in de weg.

De Pura Vida sloepen zijn voor ieder naar wens samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld voor een andere de stoffering of houtsoort kiezen. De boten worden ter plaatse gebouwd waardoor aan iedere wens tegemoet gekomen kan worden

De sloepen worden voortgestuwd door een Vetus dieselmotor van 11 pk tot 33 pk.

Pura Vida 700 Tendersloep

Wanneer het hard moet is er nu ook een sportieve tendersloep. De Pura Vida 700 tender. Door de riante binnenruimte en een goed zitcomfort is er geen verschil met het comfort van een luxe sloep. Tot je de gashendel opendraait en de metamorfose naar sportboot meemaakt. De tender kan voorzien worden van een 190 pk Vetus turbo dieselmotor. Hiermee vaart de boot ongeveer 50 km. Dus niet alleen lekker uitwaaien maar waterskiën kan ook. Het geïntegreerde zwemplateau en de treden in de spiegel maken het in of uitstappen gemakkelijk.

Voor meer informatie:

Offenga Polyester / Pura Vida Boats

Oostelijke industrieweg 60

8801 JW Franeker

T: 0517-391673

[email protected]

www.puravidaboats.nl

Facebook Comments "Powered by Offenga Polyester"
                         my-ip