OBD Partner, sterk in track and trace systemen

Artikel - OBD Partner, sterk in track and trace systemen

OBD Partner, sterk in track and trace systemen

GPS volgsystemen;

voor een optimaal gevoel van veiligheid

Met ruim zes jaar ervaring binnen de GPS-trackingmarkt, biedt OBD-Partner het meest gebruiksvriendelijke GPS real-time volgsysteem voor boten dat momenteel op de markt is. “Eenvoudig te bedienen, met een optimale functionaliteit”,, vertelt Leon Hagen van OBD Partner.

“De Prime UT genaamd, is bij aanschaf al uitgerust met een SIM-kaart. Je hoeft de tracker alleen maar uit de verpakking te halen, aan te zetten en je kunt real-time tracken”. Uitgangspunt van dit systeem is ultieme eenvoud en efficiëntie. De GPS real-time tracker wordt geleverd met 100 gratis locatie-updates, zodat men direct aan de slag kan. Nadien kan men eenvoudig herladen via de online trackingsoftware. Geen maandelijks abonnement, geen verborgen kosten, maar een heldere prepaid-structuur met 1 tarief voor heel Europa.

SIM aanwezig

De aanwezige SIM-kaart zorgt dat het systeem via de online software is te volgen op een kaart en via een online platform dat toegankelijk is vanaf iedere PC, tablet of smartphone. Dit platform is volledig Nederlandstalig. Exact nauwkeurig op de meter kan men de locatie van de boot bepalen. Boot in de haven of in de stalling? Met 1 muisklik zet u de tracker op bewegingsalarm en ontvangt u een SMS-alert wanneer de boot zich verplaatst.

Vooraf een zone bepalen

Met geïntegreerde geo-fencing control kan men vooraf een gebied definieren. Komt de boot daar buiten, dan gaat een signaal uit. Dit zeer gevanceerde systeem is dus ook perfect voor de verhuur. Ook is het mogelijk een SMS alert te ontvangen, wanneer de voeding wordt afgekoppeld of het batterijniveau laag is. De tracker is standaard uitgevoerd met een interne batterij, en dus portable te gebruiken, maar ook een aansluitset is verkrijgbaar, waarmee u de tracker direct op 12 of 24 volt kunt aansluiten.

Alle Prime GPS real-time trackers werken probleemloos met de online trackingsoftware, die speciaal is ontwikkeld voor het bieden van ultiem gebruiksgemak en is voorzien van de allernieuwste GPS trackingtechnologie.

Op zoek naar een ander type GPS systeem? OBD-Partner.nl heeft altijd het juiste systeem op voorraad liggen!

U kunt bij OBD-Partner 24-uur per dag online bestellen in de webwinkel. Vandaag voor 17.00u besteld is morgen geleverd, gratis verzending.

www.obd-partner.nl

OBD-Partner, Aston Martinlaan 72, 3261 NB Oud-Beijerland. Telefoon: 0186-614670.

Facebook Comments "OBD Partner, sterk in track and trace systemen"
                         my-ip