Een ponton systeem voor elk doel

Artikel - Een ponton systeem voor elk doel

EasyFloat ponton systemen

Een ponton systeem voor elk doel

EasyFloat is een gepatenteerd ponton systeem, de enige in zijn soort ter wereld. De pontons zijn vervaardigd uit drijvende units, die geplaatst zijn in een aluminium frame. De units zijn vervaardigd uit UV-stabiel polyethyleen, gevuld met EPS en gesealed om invloeden van water en andere externe factoren tegen te gaan. Op deze wijze is het hoge drijfvermogen van de units gegarandeerd gedurende de levensduur van de pontons. EasyFloat gebruikt alleen roestvrijstalen bevestigingsmaterialen, waardoor een solide constructie ontstaat met een lange levensduur. De EasyFloat pontons zijn leverbaar in een aantal standaard afmetingen tot een lengte van max. 6 meter, die eenvoudig op verschillende wijze aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Zo heeft EasyFloat ponton systemen geleverd met een lengte van zelfs 400 meter.

Een EasyFloat vlot, steiger of podium kan voorzien worden van allerhande accessoires voor vele gebruiksdoeleinden. Een railing, bolders, of een loopplank, er kan zelfs gevaren worden met een EasyFloat ponton. Een bescheiden buitenboordmotor is al voldoende om het ponton van zijn plek te krijgen.

De stabiliteit is opvallend hoog. De pontons worden daarom ook regelmatig ingezet voor bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden met een rolsteiger vanaf het water. De hoogte van de pontons is 22 cm, de inzinking ca 7 cm. Met deze geringe hoogte boven het wateroppervlak is een EasyFloat ponton een ideale opstapplaats voor o.a. roeiers, kanovaarders en andere kleine boten.

EasyFloat pontons zijn gemakkelijk en snel in elkaar te zetten. Met handige koppelingen kan iedere gewenste combinatie worden gemaakt. Te water laten en verankeren op de door u gewenste manier en uw EasyFloat is klaar voor gebruik. Zo simpel is het! Of u nu een steiger wilt voor uw bootje, een drijvend zonneterras, een voetbrug over het water of een mobiel vlot voor onderhoud vanaf het water, EasyFloat geeft u de keuzevrijheid.

EasyFloat is te koop maar ook te huur. Van deze optie wordt vaak gebruik gemaakt door uiteenlopende doelgroepen. Huren van bijvoorbeeld een extra steiger, een roeivlot of een podium voor een eenmalig evenement of een werkvlot voor onderhoud aan een brug of tuin is iets wat niet altijd permanent beschikbaar hoeft te zijn. EasyFloat biedt u een tijdelijke oplossing.

Voor meer informatie over dit veelzijdige ponton systeem:

DutchFloat ponton systemen

Kruislandseweg 20

4724 SM Wouw

Tel: +31 6 1288 7537,

mobile +31 6 1288 7537

[email protected]

www.dutchfloat.nl

Facebook Comments "Een ponton systeem voor elk doel"