Met een passie voor polyester

Artikel - Met een passie voor polyester

Calveen Auto Schadeherstel

Met een passie voor polyester

Schade gevaren met de boot? Dan is er heel wat te regelen. De rompslomp met de verzekeringsmaatschappij of het zoeken naar een vakkundig herstelbedrijf. Maar gelukkig kan het ook makkelijk. Doe een beroep op Calveen Auto schadeherstel in Amersfoort en zij regelen alles. Van het invullen van de verzekeringspapieren tot en met het uiteindelijke schadeherstel. En ze doen het goed. Volgens de voorschriften van ISO ( TUV gecertificeerd ), dé kwaliteitsnorm voor de schadebranche. Bovendien is Calveen Schadeherstel een ANWB erkend bedrijf.

Calveen Auto Schadeherstel is een initiatief van Michel Kraan. Tweemaal Europees kampioen waterski racen en altijd enthousiast wanneer het over snelle boten gaat. Vanuit die voorliefde is de expertise van een autoschadebedrijf gecombineerd met schadeherstel aan boten. Sinds 1997 worden er veel auto’s hersteld maar ook maar ook een aanzienlijk aantal boten, voor het grootste deel snelle polyester sportboten. Een team van 7 mensen waaronder 3 spuiters vullen de werkzaamheden in.

Het raakvlak tussen schadeherstel aan auto’s en boten is de spuitcabine. Hier worden mooie dingen gemaakt. Er kan naast perfect spuitwerk ook gezandstraald en gepoedercoat worden. Dit maakt de mogelijkheden in voorbehandeling en eindresultaat zeer breed. Niet alleen boten maar ook meubelstukken, een hekwerk of keukens komen regelmatig onherkenbaar vernieuwd de cabine uit. Voor boten geldt wel een maximale lengtemaat van 7 meter, langer is de cabine niet, en ze dienen trailerbaar te zijn.

Calveen Auto Schadeherstel is specialist in cosmetische perfectie. Maar daarnaast kan er natuurlijk nog meer aan een boot mankeren. Op het technische vlak werkt Calveen daarvoor samen met Bonestroo Bootmotoren uit Harderwijk en met PK Performance uit Heerde. Bedrijven die geheel toegerust zijn voor inbouw of revisie van bootmotoren, benzine of diesel. Ook kan de inbouw van een boegschroef worden verzorgd of aanpassingen aan bijvoorbeeld een elektrisch systeem worden gedaan.

Strak spuitwerk krijgt niet iedereen goed voor elkaar. Het is een vak op zich. Wanneer een werf het erbij doet, is er minder vakmanschap, routine en ervaring om tot een perfect eindresultaat te komen. Met het volume spuitwerk wat Calveen verzet is bij dit bedrijf wel een schat aan ervaring aanwezig. Men doet niet anders. Het maakt dat een gat in de romp duurzaam en onzichtbaar wordt hersteld of een nieuwe coating smetteloos de spuitcabine verlaat.

Voor meer informatie:

ASN Calveen Amersfoort
Kosmonaut 27
3824 MK, Amersfoort
T 033 - 455 55 92
F 033 - 455 68 08
E [email protected]

I https://www.asncalveenamersfoort.nl

Facebook Comments "Met een passie voor polyester"
                         my-ip