Bootverfshop.nl

Artikel - Bootverfshop.nl

Bootverfshop.nl

Powered by Mondo Coatings

Mondo Coatings is een groothandel die zich geheel heeft gespecialiseerd in het leveren van alle producten die te maken hebben met het schilderen van boten. Voortgekomen uit een jachtschildersbedrijf is er voor de afnemers van Mondo Coatings volop vakkennis aanwezig. Deze afnemers zijn zowel professionele vakschilders als de doe-het-zelvende eindgebruiker. Om deze groep ook van dienst te zijn met de kennis van de vakman is onlangs de webwinkel bootverfshop.nl gelanceerd.

Internetwinkelen heeft in de afgelopen jaren fors aan populariteit gewonnen. Waren het in de beginfase voornamelijk boeken en CD’s, tegenwoordig hoef je voor geen enkele boodschap meer het huis uit. Dat geldt ook voor alle bootbenodigdheden. De voordelen laten zich raden. Alles wordt thuisbezorgd en door een efficiënte werkwijze bij de winkelier is er een prijsvoordeel te behalen tot wel 35% ten opzichte van de watersportwinkel. Nadelen zijn er natuurlijk ook. Het is een enigszins anonieme manier van aankopen. Er is geen direct contact met een verkoper. Bootverfshop.nl lost deze nadelen op. De website bischikt over een chatapplicatie waarmee er toch direct contact met een verkoper is. Ook staan email en telefoon ter beschikking om antwoord en uitleg te krijgen waarmee een schilderklus het beste kan worden volbracht. Dit is bij Bootverfshop.nl niet zomaar een advies maar een werkwijze op maat waarmee een professioneel resultaat te behalen is.

Het assortiment wat in de webshop van Mondo Coatings on-line staat is uiterst compleet. Niet alleen in jachtlakken, primers, poetsmaterialen en kitten maar ook in de artikelen om dit mee te verwerken. Van een goede kwast, schuurpapier of plamuurmes tot aan een uitgebreide collectie persoonlijke beschermingsmiddelen of een complete lijn elektrisch gereedschap van het merk Rupes. Een begrip onder professionele schilders. Deze machines zijn bij Bootverfshop.nl ook te huur.

Alle belangrijke verffabrikanten zijn in het aanbod van Bootverfshop.nl vertegenwoordigd. Hempel, Awlgrip, International, De ijssel coatings, Jotun, Epifanes en Sigma bieden voor iedere ondergrond de juiste producten voor een blinkend en duurzaam resultaat. Volg je daarbij het deskundige en uitgebreide advies van Bootverfshop.nl op, dan is het eindresultaat niet te onderscheiden van professioneel schilderwerk.

Voor meer informatie:

www.bootverfshop.nl
Tel: 0313-843970
Mail: [email protected]
Adres: Kerkstraat 50
6987 AD Giesbeek Nederland

Facebook Comments "Bootverfshop.nl"
                         my-ip