BestBoats kiest voor een andere aanpak bij de koop of verkoop van uw boot

Artikel - BestBoats kiest voor een andere aanpak bij de koop of verkoop van uw boot

BestBoats kiest voor een ‘andere aanpak’ bij de koop of verkoop van uw boot

Een boot kopen of verkopen

vraagt om professionele begeleiding

“Wij doen het anders!”, zegt Arie Drenth, eigenaar van BestBoats, specialisten in het verzorgen van een professionele begeleiding bij koop en verkoop van jachten. De prijzen van boten staan onder druk en het aanbod is enorm. Om onderscheidend te zijn en uw boot te kopen of te verkopen, vraagt vakmanschap. BestBoats biedt 25 jaar ervaring en professionalisme in begeleiding.

Het kopen of verkopen van een boot vraagt in de hedendaagse markt om anders na te denken over de marketing. Arie Drenth is al meer dan 25 jaar gelouterd in de jachtmakelaardij. Als dealer voor gerenommeerde werven verkocht hij nieuwe en gebruikte boten. In één van de mooiste jachthavens langs de Limburgse Maasplassen, onder de rook van Roermond en het Belgische Maaseik, ligt jachthaven De Spaanjerd in Ophoven. Daar bewondert men op de verkoopsteiger een telkens wisselend aanbod aan jachten, waaronder occasions die worden verkocht in opdracht van jachtwerven, en jachten van particuliere eigenaren. De bezichtigingen zijn op altijd afspraak, waardoor wij u op een persoonlijke manier kunnen begeleiden. Ook wanneer het jacht van uw dromen, er niet bij ligt, gaat BestBoat graag voor u op zoek!

Online marketing

BestBoats onderscheidt zich op het gebied van onlinemarketing en presentatie. Een professionele fotoreportage maakt daar onderdeel van uit. Indien van toepassing wordt een videobrochure (commercial) opgenomen, die in meerdere talen via internet wordt verspreid. Uiteindelijk is de eerste indruk bepalend voor het vervolg van koop en verkoop. Drenth zegt daarover: “Kopers maken thuis achter de PC vaak al de keuze welke boot ze wensen te kopen. De eerste indruk via internet is bepalend. De bezichtiging/proefvaart is een moment waarop hun gevoel wordt bevestigd. Wij kiezen dan ook voor een proactieve online marketing campagne.” Een jacht kopen is een emotionele beslissing. Wij beoordelen het schip op prijs, kwaliteit en courantheid en kunnen op verzoek bijstaan bij de onderhandelingen over de aankoopprijs.

Verkoopanalyse

BestBoats beoordeelt uw boot en maakt een gedegen verkoopanalyse. In overleg wordt een verkoopstrategie bepaald, met als basis de courantheid, de situatie in de markt en de daaraan gekoppelde marktwaarde. Vervolgens wordt een bemiddelingsopdracht opgesteld. Wij nodigen geïnteresseerden persoonlijk uit voor een presentatie. Deze 'kopers' komen uit onze omvangrijke database. Mensen die direct op zoek naar een schip zoals dat van u.

Aantrekkelijke presentatie

Arie Drenth: “BestBoat hanteert een proactieve verkoopmethode! Wij zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van uw boot en ontvangen geïnteresseerden op professionele wijze en begeleiden hen persoonlijk door het hele verkooptraject. Met als meerwaarde dat men een goed gevoel overhoudt aan koop of verkoop.

Postadres: BestBoats, Postbus 7209, 6050AE Maasbracht, bestboats.nl, Tel. 06.1379 0509. E-mail: [email protected]

Bezoekadres: Jachthaven de Spaanjerd, Maasstraat 1, 3640 Ophoven (Be) (ca. 15 km van Roermond)

Facebook Comments "BestBoats kiest voor een andere aanpak bij de koop of verkoop van uw boot"
                         my-ip