Maatwerk voor een scherpe prijs

Artikel - Maatwerk voor een scherpe prijs

Balvert Boot Import

Maatwerk voor een scherpe prijs

Balvert Boot Import uit het West Friese Grootebroek introduceert een net zo strak gelijnde als geprijsde consoleboot. In polyester een nieuwe stap. Met een uitgebreide lijn aluminium vis- en toerboten is het bedrijf goed bekend met dit bouwmateriaal. Maar ook de collectie rubberboten is inmiddels uitgegroeid tot zo’n 40 verschillende modellen. Balvert Boot Import levert een totaalpakket waarin naast standaardmodellen ook volop aandacht is voor maatwerk.

Wildlake

Een stoere naam die goed past bij het onverwoestbare karakter van deze aluminium toer en visboten. Wildlakes zijn geheel gelast. Dit geeft de boot strakke lijnen zonder vervormingen door klinknagels. De solide constructie maken de boten dan ook een interessante optie voor de verhuur.

Er zijn 11 modellen tussen de 3 en 7m. Van een handige bijboot tot een forse all-rounder waarop je ook met je gezin goed uit de voeten kunt. De serieboten zijn voorradig dus er kan vrijwel direct mee gevaren worden. Een boot naar eigen inzicht kan echter ook. De productie vindt plaats in Polen en dat is niet zo heel ver weg. Een stuurconsole, wel of geen tapijt of een opvallende kleur. Er is veel mogelijk zonder dat de levertijd of meerprijs uit de hand loopt. Maar ook voor beroepsmatige toepassingen biedt Balvert Boot Import interessante mogelijkheden. De werf waar de Wildlakes worden gebouwd heeft ook veel ervaring met werkvaartuigen voor bijvoorbeeld de waterbouw, baggerbedrijven of brandweer.

Rubberboten

Onder het Wildlake label biedt Balvert Boot Import ook een complete serie opblaasboten aan. Met een bodem uit aluminium delen, met een opblaasbodem en kiel of als rib. De boten worden compleet geleverd met pomp, peddel, plakset en tas. Ook deze range kenmerkt zich met een gunstige prijsstelling. Al vanaf € 599, - is er een 2,9m lange boot met alubodem verkrijgbaar.

Okiboats

Nieuw op de Nederlandse markt is de Okiboats Barracuda 434. Een vlot gelijnde consoleboot met veel zit en bergruimte. Het is de eerste van wat ongetwijfeld een brede range Barracuda’s gaat worden. De start is in ieder geval veelbelovend. Voor een scherpe introductieprijs van € 3995, - krijg je veel boot. Op een lengte van 4,34m, breedte 1,85m en een gewicht van 250kg past een maximaal motorvermogen van 55PK. Een veel kleinere is ook genoeg maar het zegt wel iets over de stevigheid van de constructie. Er zijn twee uitvoeringen, een Sport en een Elegance. Het verschil is de kleurstelling. De Sport heeft een witte romp en dek met een blauwe kussenset. De Elegance is donkerblauw met een crèmekleurig dek en grijze kussenset. Maar iedere andere kleurstelling is ook mogelijk.

Naast boten levert Balvert Boot Import ook motoren. Nieuw van alle gerenommeerde merken of gebruikt. Hier zijn altijd wel zo’n 30 exemplaren van aanwezig. Ook trailers worden door Balvert geïmporteerd waarmee op een adres een complete set achter de auto kan worden gehangen, of je nu voor aluminium, polyester of rubber kiest.

Voor meer informatie en dealeradressen:

Balvert import & export

Bertus Aafjeboulevard 4

1613 ML Grootebroek

M. +31 (0) 6 - 12909162

E. [email protected]

I. www.balvertbootimport.com

Facebook Comments "Maatwerk voor een scherpe prijs"
                         my-ip