Assendelft Scheepstechniek, de specialist in totaalonderhoud

Artikel - Assendelft Scheepstechniek, de specialist in totaalonderhoud

Assendelft Scheepstechniek, de specialist in totaalonderhoud

Na een onderhoud en opfrisbeurt

kan de zomer snel beginnen

Al het beslag en de kabelaring werd gedemonteerd, de romp gepolijst en in de was gezet. De teakvloer opgeschuurd en alle verdere teak behandeld. De binnenzijde schoon gepoetst, buiskap en achterzeil doorstikt en weer gemonteerd. De motor nagekeken en service verleend. Wat deze Maril betreft kan de zomer niet snel genoeg beginnen. Met ene dergelijke stevige onderhoudsbeurt zorgt Assendelft techniek graag dat ook u onbezorgd het nieuwe vaarseizoen tegemoet kunt zien. Doe het nu en u bent klaar voor een prachtige zomer 2013.

Assendelft Scheepstechniek is een kenniscentrum voor sloepen, en onderhoud van sloepen in de breedste zin van het woord. Het bedrijf is gevestigd in Lisse en heeft een eigen werkplaats en showroom. Er bestaat behalve compleet onderhoud van sloepen en schepen ook de mogelijkheid tot winterstalling of begeleiding van winterstalling. Met de mogelijkheid van eigen transport tot 3 ton en 9 meter is het zelfs mogelijk uw sloep internationaal tot aan uw vakantiebestemming te brengen.

Visueel en fysiek onderhoud

Assendelft Scheepstechniek uit Lisse beschikt over alle onderhoudsdiensten om uw sloep weer ‘’als nieuw’’ te maken. Maar het is niet alleen het visuele plaatje dat Assendelft Scheepstechniek opkleurt en fleurt. Ook op het gebied van reparatie en onderhoud regelen ze alles. Het bedrijf beschikt over alle expertise op het gebied van inbouw van elektronica. Het reviseren van motoren, het verzorgen van servicebeurten aan diesel en benzinemotoren. Maar ook schadeherstel, schilderwerk, polyesterwerk. Het plaatsen van hydraulische systemen. De levering en installatie van alle soorten scheepsapparatuur en benodigdheden.

Assendelft Scheepstechniek is de specialist in totaal onderhoud van Maril sloepen en Lounge boten, Antaris sloepen en Lounge boten, Makma sloepen en Lounge boten, Waterspoor sloepen en Legend sloepen. Ook verzorgen zij de aftersales voor Aquatec industries in Woudsend (Maril, Antaris, Makma). Het onderhoud wordt verricht in de werkplaats, maar kan ook elders in het land op locatie worden uitgevoerd.

Distributeur van Legend sloepen

Assendelft Scheepstechniek is tevens de distributeur van Legend sloep. De casco’s worden door internationale jachtbouwers in gebouwd in Istanbul en custom-build afgeleverd bij Assendelft Scheepstechniek. Daar worden de sloepen afgebouwd en voorzien van de beste Yanmar of Nanni Diesel motoren, een robuuste kabelaring en een luxe buiskap van Sunbrella of Markilux. De sloepen worden helemaal vaarklaar afgeleverd. Watersportiefhebbers kunnen voor het maken van een proefvaart, of de aanschaf of het onderhoud van de Legend terecht in Lisse.

Het meest aansprekende punt van de samenwerking tussen Assendelft Scheepstechniek en Legend is de complete aanpak. Het persoonlijk advies, het sterke merk dat Legend in de internationale markt is, de technische kennis en de service. De persoonlijke aanpak van het team van Assendelft Scheepstechniek, Nico, Agenieta, Cem en Fri-Jo zorgt er voor dat de aankoop van een Legend sloep een gegarandeerd succes wordt.

Assendelft Scheepstechniek en Legend sloep, Vennestraat 11F/G 2161 LE te Lisse. Kijk op: https://www.assendelftscheepstechniek.nl en https://www.legendsloep.nl.

Facebook Comments "Assendelft Scheepstechniek, de specialist in totaalonderhoud"
                         my-ip