Een maatkostuum voor iedere boot

Artikel - Een maatkostuum voor iedere boot

HTML Generator Sample Page

Heyman scheepsstoffering
Een maatkostuum voor iedere boot

Al een halve eeuw lang is Heyman stoffeerspecialisten toonaangevend op het gebied van bekleden en herstofferen van meubels, een auto-interieur of boten. Het atelier heeft een schat aan ervaring met scheepsstoffering en wordt gerekend tot de een van de belangrijkste spelers op dit gebied in ons land. Naast het geven van een advies op maat en een snelle service, zijn duurzaamheid en kwaliteit de kernpunten waar het bij Heyman stoffering om draait.

Heyman is een modern bedrijf en gaat volop met zijn tijd mee. De laatste ontwikkelingen in doeksoorten, kleuren en dessins zie je dan ook terug in het assortiment. Waren het vroeger uitsluitend Spartaans uitgevoerde kussens waar je als trotse bootbezitter op moest slapen, tegenwoordig is er een uitgebreide keuze uit diverse vullingen en verschillende stoffen voor zit- en slaapcomfort zoals je dat thuis gewend bent.

Voor het optimaal benutten van de ruimte en een perfecte afwerking van het zit- en slaapgedeelte in een boot, denkt Heyman graag al in een vroeg stadium mee. Voor ieder schip, nieuw of gebruikt, is er een ruime keuze aan modellen en stoffen. Ook voor het buitengebeuren staan de ontwikkelingen niet stil met doeksoorten uit poly-acryl. Een materiaal met een hogere kleurechtheid en beter bestand tegen de elementen. Een kusenset in een sloep gat daardoor veel langer mee.

In de visie van Heyman Scheepsstoffering creëer je het beste bed met de montage van het gepatenteerde Spacerflex onder het matras. Dit systeem bestaat uit losse of op een mat bevestigde flexibele schijven en wordt geleverd in twee verschillende stramheden. Voordelen van dit Spacerflex-systeem zijn hoge flexibiliteit en goede ventilatie. Het is bijna overal toepasbaar door de geringe hoogte. Ook bij bestaande matrassen.

Bij elke aanvraag komt Heyman persoonlijk bij aan boord om samen met een duidelijk plan en bijpassende offerte te maken. Uit ervaring weet men hoe belangrijk het is om kleuren te bepalen bij het juiste licht en in de ruimte, waar de stoffering uiteindelijk in komt. Op die manier kunt je op basis van een gedegen advies de juiste keuze maken. Heyman werkt volgens een tevoren afgesproken tijdsplanning. Daarna krijgt je te maken met één vaste stoffeerder, die met veel toewijding en vakmanschap stoffering van het schip perfectioneert.

Geïnteresseerd in een vakkundig advies? Neem dan contact met Heyman Stofferingen op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

Heyman Stoffeerspecialisten

www.heyman.nl

[email protected]

Facebook Comments "Een maatkostuum voor iedere boot"
                         my-ip