Stilsecurity.nl

Artikel - Stilsecurity.nl

Stilsecurity.nl
Specialist in bootbeveiliging


Vorig jaar zijn er zo’n 1250 boten als gestolen opgegeven bij de politie. Dat zijn evenzoveel nachtmerries voor trotse bootbezitters die op een kwade dag tegen een lege box aankijken. Daarbij is inbraak waarbij al het kostbare van de boot wordt ontvreemd, een nog groter probleem. Stil Security heeft daarom een alarmsysteem ontwikkeld wat werkelijk een wapen is tegen het inbrekersgilde.

De set die Stil Security introduceert is niet het zoveelste track and trace systeempje. Deze geven pas een melding wanneer de boot al op weg is naar een duistere toekomst. In plaats daarvan gebruikt Stil een schat aan expertise op het gebied van woning en bedrijfsbeveiliging. Al een jaar of zeven is de onderneming specialist in het programmeren van complexe camerasystemen.

Speciaal voor gebruik op motor en zeiljachten heeft Stilsecurity een beveiligingspakket ontwikkeld wat zowel preventief werkt als de pakkans van de onverlaten aan boord vergroot. Wanneer een inbreker maling heeft aan de sticker op het kajuitluik en toch naar binnen gaat, maakt de set als eerste een foto of filmpje van het gajes. Dit wordt niet lokaal opgeslagen maar via een GSM zender direct doorgezonden naar een of meerdere aangemelde smartphones. Vervolgens gaat een sirene af en maakt een zwaailicht duidelijk aan de havenmeester op welke boot iets aan de hand is. Met dezelfde smartphone(s) kan het systeem op afstand aan- of uitgezet worden. Ook is het mogelijk bijvoorbeeld een watersensor in te programmeren en op afstand de bilgepomp te bedienen.

Voor een aantrekkelijke prijs levert Stil Security een complete set bestaande uit een 12V alarmcentrale in een slagvaste kunststof behuizing met een GSM en internet modem. Een antenne die met een verlengkabel ook elders geplaatst kan worden. Daarnaast een infrarood detector, sirene en magneetcontact. Verder nog een camera voor een helder beeld van de crimineel en een set stickers ter afschrikking. Met deze basisset is ieder jacht of sloep adequaat te beveiligen maar desalniettemin zijn er nogal wat uitbreidingen mogelijk met bijvoorbeeld de eerder genoemde watersensor of een rookmelder. Ook achteraf kunnen extra sensoren worden toegevoegd. Stil Security draagt zorg voor het programmeren van het systeem. Dit gebeurt op afstand, vanuit het hoofdkantoor. Een later toegevoegde sensor wordt ook op deze manier ingeprogrammeerd zonder extra kosten. Hiermee is een feilloze werking van het systeem gegarandeerd.

Voor meer informatie:
Stil Security
Zwaluwsingel 26, 
2496TJ 's-Gravenhage 
015-8200201
[email protected]
www.stilsecurity.nl

Facebook Comments "Stilsecurity.nl"
                         my-ip