Een nieuwe lijn schoonmaakartikelen

Artikel - Een nieuwe lijn schoonmaakartikelen

Sjippie Cleaning Products Een nieuwe lijn schoonmaakartikelen


Orde in de chaos. Dat is wat Sjippie bereikt met de introductie van een betaalbare en overzichtelijke lijn op elkaar aansluitende schoonmaak- en onderhoudsmiddelen. Geschikt om de boot van toplicht tot kiel in optimale conditie te houden zonder daar een bakskist vol verschillende potjes, flessen of machines voor nodig te hebben. Sjippie producten passen heel gemakkelijk in een emmer, er is een voorjaars en najaars versie waarmee alle schoonmaak-werkzaamheden worden gedaan. De boot bijhouden was nog nooit zo eenvoudig.

Sjippie Shampoo
Voor dagelijks gebruik laat Sjippie Shampoo zich makkelijk verwerken. Toepasbaar op vrijwel elk oppervlak. Met name geschikt voor kunststof en glazen ramen.De Shampoo is zuinig in gebruik en wordt tevens in sterk geconcentreerde vorm aangeboden. Deze navulverpakking is voldoende om 6 keer de 1L sprayflacon te vullen. Sjippie Shampoo verwijdert alg, vliegen, zwarte strepen, roet en andere verontreiniging.

Sjippie UV Wax
Een hoogwaardig poetsmiddel dat in één behandeling reinigt en in de was zet. Sjippie UV Wax heeft een UV filter wat verkleuring van een donker oppervlak tegengaat. De Wax is voor elk niet poreus oppervlak geschikt. Ook kunststof en glazen ramen, interieurdelen tot zelfs de rubberboot. Het heeft geen slijpende of schurende werking, maar verwijdert wel zwarte strepen, teer, zoutaanslag en algenresten. Daarna beschermt Sjippie UV wax het oppervlak voor tenminste 4-5 maanden.

Sjippie Cabrio- en doekreiniger
Voor het reinigen van kappen of dekzeilen, deze shampoo verwijdert probleemloos weeraanslag, alg, vliegen- en spinnenpoep. Met Sjippie C&D is het ook mogelijk om stoffen en skai bekleding te reinigen. Een fles Sjippie C&D is voldoende voor 15m².

Sjippie Doek waterdichting Wet en Dry
Na grondige reiniging is het vaak noodzakelijk het doek opnieuw te coaten. Sjippie WD is een waterdichtingsproduct voor vrijwel alle doeksoorten die geïmpregneerd kunnen worden. Met 1L heeft 15m² doek weer dezelfde waterdichte eigenschappen als toen het nieuw was. Deze waterdichting werkt op nat doek werkt, bij lekkage of na de reiniging mag het doek niet drogen maar kan het direct behandelt worden.

Sjippie Onderwaterschipreiniger.
Voor het ontkalken van een staartstuk, het reinigen van een onderwaterschip of het verwijderen van de “gele snor” op de boeg is Sjippie OR. Geschikt voor alle oppervlakken zoals polyester, staal en zelfs gelakt hout.

Om deze reinigers goed te verwerken heeft Sjippie een assortiment sponzen en borstels van professionele kwaliteit beschikbaar. Ook wordt de lijn schoonmaakmiddelen binnenkort nog uitgebreid met een teakreiniger en teakrefresher. Sjippie is nog maar net geïntroduceerd maar mag zich nu al in een flinke lijst dealeradressen verheugen. Kijk op www.sjippie.nl voor meer informatie en een dealer in de buurt. Tijdens de komende Boot Holland editie is Sjippie te vinden in de stand van Watersport Giethoorn met een uitgebreide demo.

Voor meer infomatie:
www.sjippie.nl
Facebook.com/ematecheurope
Twitter.com/ematecheurope
Youtube.com/ematecheurope
Youtube.com/sjippie

Facebook Comments "Een nieuwe lijn schoonmaakartikelen"