Sailingparts.eu Alles voor de snellere zeiler on-line

Artikel - Sailingparts.eu Alles voor de snellere zeiler on-line

Sailingparts.eu Alles voor de snellere zeiler on-line


Webwinkelen heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Waren het in de beginfase voornamelijk boeken en CD’s, tegenwoordig zijn zelfs de dagelijkse boodschappen achter de PC te bestellen. Dat geldt ook voor watersportaccessoires. De voordelen laten zich raden. Alles wordt thuisbezorgd en door een efficiënte werkwijze bij de winkelier is er een prijsvoordeel te behalen. Nadelen zijn er natuurlijk ook. Het is een enigszins anonieme manier van aankopen want er is in eerste instantie geen direct contact met een verkoper. Ook ontstaat er doorgaans een levertijd wanneer een webwinkel niet uit eigen voorraad kan putten. Sailingparts.eu lost deze nadelen op met een snelle levering, grotendeels uit eigen magazijn. Omdat de webwinkel ook zelf importeert zijn veel artikelen daardoor direct beschikbaar en kunnen dezelfde dag nog verzonden worden. Wanneer een onderdeel besteld moet worden blijft de levertijd met maximaal 5 dagen nog steeds binnen de perken. Daarbij staan email en telefoon ter beschikking om antwoord en uitleg te krijgen waarmee een kapot of versleten onderdeel het beste kan worden vervangen. Dit is bij Sailingparts.eu niet zomaar een antwoord maar een advies op maat wat gebaseerd is op een schat aan ervaring in snelle zeilboten.

Initiatiefnemer van Sailingparts.eu is Arthur Smit. Op en top wedstrijdzeiler met een voorliefde voor catamarans. Opgegroeid op het strand met HobieÂ’s en NacraÂ’s vormde een zeilschool in meerrompers de kroon op de actieve zeilcarriere. Natuurlijk wordt er nog steeds volop gevaren maar dan naast de drukte die een goedlopende webwinkel met zich meebrengt. Met veel praktijkervaring en kennis van zaken heeft Arthur een assortiment samengesteld wat naadloos aansluit op de behoefte van zeilboten en jachten tot ca 45ft. Onder andere Harken, Viadana, Wichard, Ronstan, Ubi Maior, Antal, Spinlock, Holmatro, Tuff Luff of Tylaska vormen een uiterst complete lijn in blokken, lijnen, elastiek, sluitingen, veiligheid middelen, zeilen, trapezes of roer en giekbeslag. Eigen import vindt plaats in M.C. touwwerk, Ullman zeilen, Catamaran trampolines of Viadana hardware. Gelukkig heeft de website een prima zoekfunctie om snel te vinden wat je zoekt in de veelheid aan artikelen.

Een nieuwe service van Sailingparts is de mogelijkheid een zeilboot geheel te restylen wanneer deze bijvoorbeeld te koop staat. Een boot in frisse staat met een nieuwe set lijnen verkoopt dan wel terwijl de investering gering is. Sailingparts stelt in overleg het juiste pakket samen om de boot er weer in optimale conditie uit te laten zien.

Voor meer Informatie:

Sailingparts
Bleijenburg 130
2678 BC De Lier
T: +31 (0)6 29015669
[email protected]
www.sailingparts.eu

Facebook Comments "Sailingparts.eu Alles voor de snellere zeiler on-line"
                         my-ip