Nautisch slaapcomfort op maat

Artikel - Nautisch slaapcomfort op maat

Matras Factory Nautisch slaapcomfort op maat


Een innoverend, gedreven en dynamisch bedrijf kun je Matras Factory uit het Friese Nijehaske gerust noemen. Al vanaf 2004 is de onderneming gespecialiseerd in slaapcomfort op maat, passend aan boord van ieder zeil- of motorjacht.

Van oudsher worden er in de eigen Nederlandse fabriek van Matras Factory, matrassen geproduceerd voor de gespecialiseerde vakhandel. Hierdoor is er veel kennis en ambachtelijk vakmanschap op het gebied van comfortabel en gezond slapen beschikbaar. Hoewel maatwerk altijd eerst nog geproduceerd moet worden zijn levertijden kort aangezien alle benodigde grondstoffen, uitsluitend van West Europese origine, in ruime mate voorradig zijn. Een op maat gemaakte matras is daarmee binnen 15 dagen beschikbaar.

In de meeste nieuwe boten zijn de kussens en matrassen een ondergeschoven kindje. Er worden maar al te vaak inferieure grondstoffen verwerkt in de kern van het matras. De stoffering mag deze povere kwaliteit maskeren. Het gebrekkige comfort hiervan wordt pas na de eerste nacht aan boord ervaren. Daarnaast worden er ook veel gebruikte boten verkocht waarbij de nieuwe eigenaar zich er bewust van is op de matrassen van de vorige eigenaar te slapen. Ook wanneer deze er aan de buitenkant nog goed uitzien, kunnen ze van binnen vol met schimmels zitten wat een ongezond slaapklimaat oplevert, met name in kleine ruimtes zoals een kajuit.

Matras Factory nodigt haar klanten graag uit om in een modern slaaplab een keus te maken welk matras het beste bij de lichaamsbouw van de nieuwe bootbezitter past. Aan de hand van het bestaande bootmatras kan er direct een offerte worden afgegeven. Een speciaal hiervoor opgeleide buitendienstmedewerker kan op verzoek van de klant of werf ook ter plaatse inmeten en mallen maken wanneer een bestaand matras niet aanwezig is. Zo wordt er volledig naar wens en op maat een comfortabel matras in elke willekeurige vorm of uitvoering gemaakt, perfect passend op de bedbodem.

Opvallend is dat ook in tijden van crisis, er toch steeds vaker gekozen wordt voor kwaliteit en duurzaamheid. Met dit uitgangspunt kom je al snel uit op de Rolls Royce onder de bootmatras kernen, namelijk de TALALAY latex kern. Hiervan zijn de veerkracht en ventilatie eigenschappen van een dusdanig hoog niveau, dat er 10 jaar garantie op gegeven kan worden. Een speciaal door Matras Factory ontwikkelde Nautic matras stof, met klimaat regulerende eigenschappen, geeft dit type bootmatras een ultieme comfort beleving.

Ook dekmatrassen worden op maat gemaakt. Een dekmatras wordt bovenop het bestaande matras gelegd en zorgt voor extra comfort. Hinderlijke naden worden hiermee afgedekt, en te harde of te dunne matrassen voldoen veel beter met een zachte toplaag van 7 tot 10 cm dik. Daarnaast maakt Matras Factory ook bootkussens op maat. Zowel voor binnen als buiten waarbij gebruikt gemaakt wordt van een uitgebreide collectie stoffen, in vele kleuren en aansprekende dessins.

Voor meer informatie:
www.bootmatrassen.nl of www.matrasfactory.nl
Business Park Friesland 7
8466 SL Nijehaske
Tel : 0513-640401
[email protected]

Facebook Comments "Nautisch slaapcomfort op maat"
                         my-ip