boat repair en refit

Artikel - boat repair en refit

Its Polyester boat repair en refit


Polyester is een dankbaar bouwmateriaal voor boten. Iedere vorm is mogelijk, het gewicht blijft daarbij binnen de perken en het is uiterst duurzaam. Maar helemaal vrij van problemen is het nu ook weer niet. Je kunt schade varen. In de zon treden er na een aantal jaren toch verkleuringen op of, er ontstaat osmose. Voor deze en vele andere ingrepen aan polyester boten is Its Polyester een jong en enthousiast bedrijf waar ook kleinere reparaties met veel zorg en vakmanschap worden volbracht.

Vochtstralen
Ronduit uniek is de mobiele vochtstraal installatie van Its Polyester. Wel eens een onderwaterschip van een boot schoon liggen krabben? Niet echt een fijne klus. Je werkt boven je macht tot op een gegeven moment de spieren verzuren en er steeds minder wordt afgenomen. Met vochtstralen is deze klus in een fractie van de tijd geklaard met een vele malen beter resultaat. Onder druk wordt een mix van water en een non ferro straalmiddel losgelaten op een ondergrond van polyester, staal of zelfs hout. Door met de druk te variëren is naadloos in te stellen hoeveel er wordt afgenomen. Het resultaat is verbluffend. In een mum van tijd ontstaat een perfecte ondergrond voor ieder verf- of antifoulingsysteem.

Spot Repair
Een ander specialisme van Its Polyester is het plaatselijk repareren van schade aan een polyesterboot, zonder dat je het ooit nog ziet. Wanneer daarvoor een complete schilderbeurt nodig lopen de kosten al snel uit de hand. Met spot repair blijven die binnen de perken. Its Polyester scant de juiste kleur in, ook wanneer het een oudere, enigszins verkleurde boot is. Met dit digitale gegeven wordt een gat of kras perfect op kleur en onzichtbaar bijgewerkt.

Refits
Een boot is doorgaans geen weggooiproduct. Ze zijn ontworpen voor een hard leven onder moeilijke omstandigheden. Maar een verflaag of een interieur heeft natuurlijk niet het eeuwige leven. Een refit kan dan van een sleetse boot weer een trots jacht maken. Its Polyester is gespecialiseerd in alles wat met dit kunststof bouwmateriaal mogelijk is maar heeft een achtergrond in interieurbouw en scheepstimmerwerk. Een perfecte combinatie om een boot optisch weer in topconditie te krijgen. Dus ook voor een complete schilderbeurt of refit is Its Polyester een betrouwbaar en constructief meedenkend adres.

Voor meer informatie:
Its Polyester
De Muldyk 11G

9001XV Grou
Telefoon 06 1639 5034
[email protected]
www.itspolyester.nl

Facebook Comments "boat repair en refit"
                         my-ip