Elzinga in Jirnsum; specialisten in het kleuren, herstellen en beschermen van boten

Artikel - Elzinga in Jirnsum; specialisten in het kleuren, herstellen en beschermen van boten

Elzinga in Jirnsum; specialisten in het kleuren, herstellen en beschermen van boten


Alle vakdisciplines in één professionele hand

Al meer dan 150 jaar is Elzinga in het Friese Jirnsum dé specialist in het kleuren, herstellen en beschermen van boten en jachten. 60 Vakmensen staan dagelijks gereed om te adviseren en het verzorgen van reparatie, onderhoud en lakwerk aan houten, stalen en polyester boten tot een lengte van 20 meter.

Via De Boarn, een zijrivier van het Prinses Margrietkanaal, bereikt men de haven van spuiterij Elzinga in Jirnsum. Met behulp van een 40-tons portaalkraan wordt de boot of jacht op het droge gehaald. Of het nu gaat om het stralen, coaten, plamuren, spuiten, osmosebehandeling, polyesterreparatie, spot-repair, antifouling op het onderwaterschip, antislip, waterlijn of lakwerk van o.a. reling en hout, bij het Friese bedrijf worden alle handelingen vakkundig uitgevoerd. Elzinga bv is een officieel straal- en coating center van International Paint en kan, samen met International Paint tien jaar garantie op het verfsysteem geven.

Meer dan spuiten…
Elzinga verzorgt ook de osmosebehandelingen. Hiermee wordt afgerekend met blaarvorming en delaminering van de gelcoat van polyester schepen. Daarnaast zorgt Elzinga voor een strakke belijning en belettering op de boot. Maar men kan er ook terecht voor scheepsbetimmeringen of het aanbrengen van een nieuw RVS-beslag. Zelfs een voordelige winterberging (in combinatie met straal-/spuitwerk) is mogelijk. Kortom, een bedrijf met vele mogelijkheden die het de booteigenaar graag gemakkelijk maakt. Alle onderhoudswerkzaamheden op één locatie, met één aanspreekpunt.

Voor informatie:
Elzinga bv It String 3-5 9011 TA Jirnsum
T (+31) (0) 566 62 50 20
F (+31) (0) 566 60 16 48
[email protected] www.elzinga.nl

Facebook Comments "Elzinga in Jirnsum; specialisten in het kleuren, herstellen en beschermen van boten"
                         my-ip