Met Heyman scheepsstoffering aan boord, ga je nooit het schip in

Artikel - Met Heyman scheepsstoffering aan boord, ga je nooit het schip in

Met Heyman scheepsstoffering aan boord, ga je nooit het schip in

Al een halve eeuw is Heyman stoffeerspecialisten deskundig op het gebied van bekleden en herstofferen. Het bedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring met scheepsstoffering en wordt gerekend tot de grote specialisten van ons land. Naast het geven van persoonlijk advies en een gegarandeerde excellente service, zijn duurzaamheid en kwaliteit essentiële waarden binnen het bedrijf.

Heyman gaat met zijn tijd mee en  heeft de veranderingen van de afgelopen jaren doorgevoerd in het assortiment. Waren het vroeger uitsluitend de Spartaans uitgevoerde kussens,  tegenwoordig is er een uitgebreide keuze uit diverse vullingen en verschillende stoffen voor maximaal zit- en slaapcomfort.

Voor het optimaal benutten van de ruimte en een perfecte inrichting en afwerking van de zitplaatsen, denken we graag al in een vroeg stadium mee. Vooral voor een nieuw schip en de kajuit is er een ruime keuze aan modellen en stoffen. Ook voor het buitendeel komen er steeds meer mogelijkheden met stoffen vervaardigd met poly-acryl. Dit materiaal zorgt voor een langere kleurechtheid en is bestand tegen de elementen. Daardoor kunt u langer genieten van uw kussens.

Tevens is het mogelijk om het gepatenteerde Spacerflex onder het matras te monteren. Het Spacerflex-systeem bestaat uit losse dan wel op een mat bevestigde flexibele schijven en wordt geleverd in twee stramheden. Voordelen van dit Spacerflex-systeem zijn hoge flexibiliteit en goede ventilatie. Het is bijna overal toepasbaar door de geringe hoogte. Zelfs bij bestaande matrassen.

Bij elke aanvraag komen wij persoonlijk bij u aan boord om samen met u een duidelijk plan en een offerte op maat te maken. Door onze jarenlange ervaring weten hoe belangrijk het is om de stoffen te zien bij het juiste licht en in de ruimte, waar de stoffering komt. Op die manier kunt u op basis van ons advies de juiste keuze maken. We werken volgens een tevoren met u besproken tijdsplanning. Daarna krijgt u te maken met één vaste stoffeerder, die met grote toewijding en vakmanschap werkt aan de gehele stoffering van uw schip. Het voordeel hiervan is dat deze specialist exact alle specifieke kernmerken van uw schip kent en rekening kan houden met maatvoering en de juiste verwerking van de diverse materialen.

Bent u geïnteresseerd in een vakkundig advies, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.
Heyman Stoffeerspecialisten
www.heyman.nl
[email protected]

Facebook Comments "Met Heyman scheepsstoffering aan boord, ga je nooit het schip in"
                         my-ip