De volledig vernieuwde Lago Amore 450

Artikel - De volledig vernieuwde Lago Amore 450

Compleet, comfortabel en aantrekkelijk!


AVR Watersport uit Waddinxveen presenteert dit voorjaar een volledig vernieuwde Lago Amore 450. Was het uit 2009 daterende model al een groot succes, de sterk vernieuwde 450 gaat die populariteit zeker overtreffen. Daar staat niet alleen de uitstraling van het nieuwe model voor garant, maar zeker ook de compleetheid van de sloep. Alle comfort is standaard in de Lago Amore 450 meegenomen. Daarom hebben wij als redactie van BOTEN.Nl snel een afspraak gemaakt bij AVR Watersport aan de Coenecoop in Waddinxveen.

Ook met de presentatie van deze nieuwe Lago Amore 450 blijkt weer dat AVR Watersport zich in enkele jaren tijd heeft ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande watersportbedrijven in Nederland. In de 600 m2 grote showroom aan de Coenecoop in Waddinxveen maakt de bezoeker kennis met een uitgebreid scala aan outboard- en dieselsloepen, maar ook toer- en visboten. Zeker binnen het populaire middensegment van de sloepenbranche heeft AVR de laatste jaren absoluut niet stil gezeten. Onder de naam Lago Amore worden liefst 17 modellen gepresenteerd. En met groot succes! De 450 is daar een sprekend voorbeeld van. Waarom zou je weggooien wat goed is? Om die reden verfijnde Arjan van Rijn het model van de 450, om te komen tot een volledig vernieuwde uitvoering van de Lago Amore 450. Een sloep die de markt zal veroveren. Want als u de prijs hoort van € 4.295,- in combinatie met de compleetheid van de boot, in combinatie met een 9.9 Nimarine motor € 6895,- dan zegt dat alles. Dus ophalen en varen…..uw watersport plezier kan deze dagen al beginnen.

Spitsgatsloep
De nieuwe 450 is een spitsgatsloep die ruimte biedt aan 5 personen. Voldoende voor een heel gezin of vriendenkring. Maar zeker een ideale sloep voor starters. Meer dan voldoende ruimte, optimaal comfort en een prijs die u als starter aanspreekt. Want voor die prijs ver beneden de € 10.000,- kan men lekker kennismaken met alle geneugten die de watersport biedt.

Vaarkwaliteiten
Werd de Lago Amore altijd al geprezen vanwege zijn vaarkwaliteiten. Deze vernieuwde versie is nog stabieler en wendbaarder. De romp is van een hoogwaardige kwaliteit polyester. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met zijn lengte van 4,50 meter en zijn breedte van 1,90, weegt hij inclusief de motor in totaal 340 kg. Zijn eigen gewicht komt maar tot 280 kg. Dat maakt hem tevens handig te vervoeren. U hoeft niet direct een dure grote trailer aan te schaffen. Tenslotte wilt u als starter met een bescheiden instapbudget beginnen. Daar biedt deze 450 alle mogelijkheden toe.

Brede kabelaring
De vernieuwde 450 is voorzien van een brede kabelaring. Er is zowel voor als achter in de boot voldoende zitcomfort. Dit comfort wordt extra verhoogd door de aanwezigheid van een riante kussenset. Arjan van Rijn: “Die kussens kunnen volledig naar eigen wens en eigen dikte worden gemaakt. Als AVR beschikken wij over een eigen kussenmakerij. Dus bepaalt de klant zelf de dikte.” Onder de banken is voldoende opbergruimte, zodat u niet hoeft te twijfelen over wat u meeneemt. De 450 kan het wel bergen.

Standaard
Naast het ankerluik en de RVS kikkers, die standaard zijn, is de Lago Amore 450 ook voorzien van een stuurconsole. De 450 is in verschillende kleurencombinaties leverbaar. Die hebben we onder het kopje: accessoires voor u samengevat.

Opties
Ondanks dat de 450 standaard al heel compleet is, zijn nog tal van opties mogelijk. Zo kan de 450 worden geleverd met een massief teakhouten vloer, maar ook met een vloer uitgevoerd in teaklook. Dat betekent dat u beschikt over een gelijkwaardige uitstraling als bij massief teakhout, maar wel onderhoudsvrij. Verder is de sloep voorzien van een in chroom uitgevoerde schakelhandel, navigatieverlichting. Handig en heel bijzonder in deze prijsklasse is de boot voorzien een tafel inclusief poot. Dat maakt dat u gezellig rond de tafel kunt eten of drinken. Het brengt extra sfeer en huiselijkheid in deze Lago Amore 450. Verdere opties zijn o.a. de mogelijkheid tot het kiezen voor een luxe kuipverlichting, een radio/cd speler USB 12 volt, die u laat genieten van uw eigen vertrouwde muziek. Verder behoort het toevoegen van koelbox tot de mogelijkheden en dat kan zeker wanneer u met vrienden het water opgaat, erg handig zijn. Een feestje is snel gebouwd.

Motor
Deze Lago Amore is standaard uitgevoerd met een Nimarine 9.9 pk motor. Daar kunt u heel goed mee uit te voeten. Voldoende om probleemloos leuke vaartochten te maken. Want geloof me; het is puur genieten in deze Lago Amore, die het frivole Italiaanse leven wel heel erg dichtbij haalt. De 450 sluit in zijn geheel volledig aan op de prachtige range van Lago Amore-modellen. Een boot van een goede kwaliteit polyester, die hoogwaardig is afgewerkt. Daarnaast heeft men binnen de Lago Amore-range altijd de mogelijkheid om door te groeien.  Want met 17 verschillende modellen tot de grootste van 730, kan men eenmaal verknocht aan de Lago Amore zijn hele verdere watersportleven deze modellen blijven varen. Met als voordeel, dat hij ook zijn hele watersportleven profiteert van de service van AVR. Want zegt Arjan van Rijn: “Wij verkopen niet alleen kwaliteitssloepen, het gaat ons er vooral om mensen tevreden te stellen. Hen te laten genieten van het ultieme watersportplezier. Daarvoor heb je een goede boot nodig, maar daarvoor is een goede service en begeleiding zeker zo essentieel. Dat is wat wij bieden. Een klantgerichte optimale begeleiding. Een pakket van boot en service. Onze intentie is de klant te willen helpen. Want we zien graag dat iedereen zijn eigen sfeer en zijn eigen emotie kan beleven in het watersport plezier. En daar helpen we hem graag bij”.

Standaard accessoires:
De Lago Amore 450 is standaard voorzien van kussenset, kabelaring, 4 opbergvakken, ankerluik, RVS-kikkers, stuurconsole. De nieuwe 450 is in veel kleuren leverbaar, en met diverse opties zoals: massief teak vloer, teak look vloer, chroom schakelhandel, navigatie verlichting, tafel inclusief poot, kuipverlichting, radio/cd/USB, 12 volt aansluiting voor koelbox

Technische gegevens:
Lengte: 4,50 meter,
Breedte 1,90 meter,
Diepgang 0,60 cm,
Motor: Nimarine 9.9 pk,
Brandstof benzine,
Categorie C.

Voor verdere informatie:
AVR Watersport,
Coenecoop 139,
2741 PJ Waddinxveen,
tel: 0182.392.403.

Facebook Comments "De volledig vernieuwde Lago Amore 450"
                         my-ip