Signmania maakt uw boot tot een echte eycatcher op het water

Artikel - Signmania maakt uw boot tot een echte eycatcher op het water

Signmania maakt uw boot tot een echte eycatcher op het waterMet boatwrapping gaat van schoonheid elke duim omhoog

Laat het plezier en de trots van het varen afstralen op uw boot. Geniet van de aandacht van de omgeving wanneer u voorbij vaart. Geniet van de complimenten die u krijgt omdat uw boot een exclusieve en persoonlijke uitstraling heeft. Of maak van uw boot uw beste reclameobject! Dat kan met boatwrapping, een concept waarmee Signmania uit het Belgische Hamont, vlak over de Nederlandse grens, Europa verovert. Met boatwrapping neemt u definitief afstand van de saaie fantasieloze kleuren waarin de meeste boten worden afgeleverd. Boatwrapping maakt uw boot tot iets heel persoonlijks. Bij de keuze van uw boot liet u nadrukkelijk uw eigen smaak prefereren. U koos voor accessoires om de boot tot uw persoonlijke ‘maatwerk’ te maken. Nu is het nog zaak om uw boot esthetisch te laten voldoen aan uw smaak en uw beleving en hem de look en feel te geven die u wenst. Door de boot uw eigen beleving, uw eigen gekozen kleuren en afbeelding te geven, gaat u met nog meer trots en plezier het water op en geniet u nog intenser van de aandacht en de complimenten die uw boot krijgt. Ja, dat is echt kicken.

Signmania
Eigenaar Dennis Emmers introduceerde de wrappingtechniek in 2003. Zijn eerste project was het ’inpakken’ van een personenbus. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich op het wrappen van auto’s. De laatste jaren ontstond echter een toenemende interesse voor boatwrapping. Een techniek die zo populair is, dat Dennis Emmers en zijn team meerdere malen per jaar zijn te vinden in de populaire Zuid-Europese havens om daar de dure luxe jachten van rijke watersportliefhebbers te verpersoonlijken en te voorzien van door hen zelf gekozen afbeeldingen en kleuren. Door de jaren heen wist Signmania zich een onderscheidende naam te verwerven binnen deze bijzondere reclamewereld. Dennis Emmers zegt daarover: “Onze klantvriendelijkheid wordt als zeer bijzonder ervaren.” Dat blijkt ook op de dag van ons bezoek als de productiehal wordt versierd om een dag later de vrienden van Facebook te ontvangen. “Bij ons staat de klant centraal. Vandaar ook dat we door het organiseren van dergelijke evenementen onze relatie met de klant extra willen aanhalen. Zakelijk geven wij optimaal invulling aan zijn wensen en staan wij voor een open en correcte communicatie. Wij kiezen voor duidelijke afspraken en een realistisch plan van aanpak. Onze professionele vakmensen verzorgen de meest creatieve ontwerpen. Ook het productieproces wordt – van het opbrengen van de afbeeldingen en de kleuren op de folie, tot het professioneel aanbrengen van de folie op de boot - volledig in eigen beheer uitgevoerd.” Signmania maakt daarbij gebruik van de modernste verwerkingstechnieken, zodat de klant verzekerd is van een verbluffend eindresultaat.

Vakmensen
“Wij vinden het van het allergrootste belang dat onze vakmensen steeds op de hoogte zijn van de allernieuwste ontwikkelingen en gebruikmaken van de modernste technieken. Zij volgen met regelmaat opleidingen en bijscholingscursussen en signaleren voortdurend de laatste nieuwe trends. Die kennis helpt ons om de klant een totaalpakket te bieden en de opdrachtgevers te begeleiden van advies, ontwerp tot de volledige uitvoering”.

Marktleider in de Benelux
Deze uiterst professionele aanpak geeft Signmania een voortrekkersrol binnen de wereld van boatwrapping en deed hen uitgroeien tot een absolute specialist. Vanaf de opkomst van de bootbeletting heeft Signmania nadrukkelijk bezig gehouden met de ontwikkelingen binnen deze branche. Het maakte hen tot marktleider in de Benelux. Dennis Emmers: “Onze ervaren designers kiezen voor een onderscheidende wijze van benadering en geven op verbluffende wij invulling aan het door de klant gewenste bootdesign. Door gebruik te maken van de beste materialen garanderen wij een hoge kleurechtheid, UV-bescherming en optimale duurzaamheid.”

Hoge kwaliteit
Eigenaar Dennis Emmers neemt ons mee naar de werkplaats waar net een luxe sportboot en een klasse BMW worden behandeld. “Hier leggen wij het creatieve ei”, zegt Emmers. “Dat doen we samen met de klant. In een eerste gesprek wisselen ideeën uit. Vaak heeft de klant zelf al een voorkeur voor een afbeelding. Zo niet dan ondersteunen we hem bij de keuze. Vervolgens maken wij een ontwerp, dat volledig op detailniveau wordt uitgewerkt en gepresenteerd. Wanneer de klant akkoord is, wordt dit ontwerp geprint op grote stickervellen. Elke bootlengte, groot of klein is mogelijk. Omdat de folie op rollen wordt aangeleverd, bestaan zowel de zijkanten als de bovenkant volledig uit een deel. Het voorkomt lelijke naden en vermindert de kans op beschadiging of loslaten. Wel vragen wij de klant om alle demontabele delen er tijdelijk af te halen. Wij kunnen de folie dan laten doorlopen onder de handvatten en andere RVS-delen. De folie bestaat een hoogwaardige 3M folie. Deze wordt bedrukt met een full colourprint waardoor de boot of het vaartuig is verzekerd van een exclusief en hoogwaardig boatdesign. De overgang van het onderwaterschip wordt afgewerkt met een extra beschermende gesealde vernisrand. Die verhindert het loslaten of beschadigen van de folie, door de harde waterslagen of de invloed van het zilte zeewater. De folie is tevens bestand tegen UV-straling.

Echte eyecatcher
Dennis Emmers: “Door boatwrapping wordt elk schip een echte eyecatcher. Ook bied u sponsoren een unieke manier om zich te onderscheiden. Elke boot of jetski kan worden omgekleurd naar de gewenste kleur (colour change) of de gewenste look (carbon, mat-effecten). Foto’s of logo’s worden verwerkt in het exclusieve boatdesign. Er komt geen verfspuit aan te pas. De verwerking gebeurt door op hoogwaardige manier printen van de afbeeldingen en de kleuren op duurzame 3M folie. Het maakt uw schip meer krasbestendig en beter bestand tegen de kracht van het (zout)water. De 3M vinylfolie zorgt voor een laminaatbehandeling en biedt extra bescherming, zodat de laklaag, ook na vele jaren, onaangetast blijft. De boatwrap kan zonder schade toe te brengen aan de laklaag van de boot, altijd weer worden verwijderd of vervangen door een andere print. Boatwrapping biedt tevens de ideale oplossing voor verweerde en verouderde vaartuigen, die een nieuw design en een nieuwe kleur kunnen gebruiken.

Voor verdere informatie: Signmania: www.signmania.com.

Facebook Comments "Signmania maakt uw boot tot een echte eycatcher op het water"
                         my-ip