BBS Watersport in nieuwe handen - Bestaande formule voortgezet

Artikel - BBS Watersport in nieuwe handen - Bestaande formule voortgezet

Sinds jaar en dag is BBS Watersport een full service watersportbedrijf op de grens van Harderwijk en Zeewolde. Een strategisch goed gekozen locatie. Met veel havens en privé steigers in de nabije omgeving biedt BBS stalling, technisch onderhoud en reparatie, verkoop van nieuwe en gebruikte boten en een uitgebreide watersportshop. Nog maar net zijn Raymond Veldhuizen en Marieke Driessen de nieuwe uitbaters van BBS Watersport. Op 2 juli is er een open dag om kennis met hen en de activiteiten van de onderneming te maken. Met veel enthousiasme wordt er een impuls gegeven aan de bedrijfsvoering terwijl al het goede van voorheen behouden blijft.

Nieuwe boten
BBS Watersport is dealer van een aantal gerenommeerde merknamen: Oudhuijzer sloepen, het origineel van de sloep met een outboard in een bun. Als eerste heeft dit sloepenmerk de voordelen van een bescheiden buitenboord boven een prijzige diesel onderkend met aansprekende verkoopaantallen tot gevolg. Vandaag zijn er een tiental modellen beschikbaar in de lengte tussen 4.2m en 6.2m. Aquamar, een Italiaanse werf die gespecialiseerd is in stijlvolle consoleboten, al dan niet met een onderdekse accommodatie. De boten zijn geschikt voor een flink motorvermogen waarmee ze het midden houden tussen het comfort en gebruiksgemak van een sloep maar varen als een volbloed sportboot. Topcraft, een merk met een Mediterrane uitstraling. Vis- en consoleboten en een dieselsloep maken een breed aanbod voor vele vormen van watersport. Daarbij biedt Topcraft heel veel boot voor de prijs die wordt gevraagd. Style, sportboten en cruisers uit Brazilie. De werf maakt de merknaam waar met een uitbundige styling die goed aansluit op onze Europese smaak. Style biedt een brede range boten aan, allen geschikt voor een supersnelle ronde tussen de gele boeien of voor een feestje achter een anker.

Tweedehands
Het bestand zal nog groeien maar te verwachten is dat er door inruil verkregen, altijd een behoorlijk aanbod met gebruikte boten voorhanden is. Staat de boot die je zoekt er niet bij, dan is een zoekopdracht op de website snel ingevuld.

Service
Met een achtergrond als monteur levert Raymond gedegen werk in onderhoud en reparatie aan benzine- en dieselmotoren, zowel in- als outboard. Nieuw kan ook. BBS levert Mercury, Selva, Yamaha en Suzuki. Eigenlijk zijn alle merken leverbaar. BBS gaat bewust geen exclusieve samenwerking met slechts één merk aan. Hierdoor is de klantgeheel vrij in de keuze wat er aan de spiegel komt. Voor de prijsstelling maakt deze werkwijze niets uit.

Shop
Er is niet zoveel in Harderwijk en omgeving aan watersportshops. De vierkante meters winkeloppervlak van BBS zijn dan ook een welkome aanvulling. Alles is er verkrijgbaar maar niet alles is in de winkel voorradig. De hedendaagse groothandelaren hebben echter niet zo’n lange levertijd, vaak is levering de volgende dag al mogelijk. De shop is zes dagen per week open in het zomerseizoen. Het gehele assortiment is ook via de website van BBS te bestellen.

Voor meer informatie:
BBS Watersport
Harderhaven 54
3898 LN Zeewolde / Harderwijk
T. 0320-268330
M. 06-17836044
Mail: [email protected]

Facebook Comments "BBS Watersport in nieuwe handen - Bestaande formule voortgezet"
                         my-ip