Een vaarbewijscursus, leuker dan u denkt

Artikel - Een vaarbewijscursus, leuker dan u denkt

De opleidingen vaarbewijs zijn de laatste tijd sterk verbeterd, beter lesmateriaal, prima presentatie met veel animaties en goed opgeleide instructeurs.

Lesmateriaal
Met de komst van de Studiewijzer Klein Vaarbewijs I & A is het lesmateriaal sterk verbeterd. De full colour Studiewijzer ziet er goed uit, leest gemakkelijk en is voorzien van veel verhelderende illustraties. Het is gemaakt voor de beginnende watersporter en alle specifieke nautische begrippen als bakboord, loefzijde, wieleffect enzovoort worden in begrijpbare taal duidelijk uitgelegd.

Nice to know, need to know
Een echte watersporter raakt nooit uitgepraat over zijn sport, een goede instructeur beperkt zich tot de hoofdlijnen. De VBO instructeurs zijn er in getraind zich te concentreren op de examenstof. Het gaat er in de eerste plaats om dat iedereen slaagt.

Perfecte flash presentatie
De leerstof is prima beschreven in de studiewijzer en de instructeur kan waar nodig toelichting geven. Maar soms schieten woorden en plaatjes te kort en heb je bewegende beelden nodig. Daarom heeft Henk Plaatje in opdracht van VBO schitterende flash animaties gemaakt. Deze animaties zijn verwerkt in een presentatie die heel nauwkeurig het boek volgt.

Groepsgebeuren
Een VBO vaarbewijscursus is een groep mensen met dezelfde belangstelling en dezelfde doelstelling in een goede setting. Natuurlijk gaat het om het vaarbewijs te halen maar er worden ook veel praktische ervaringen uitgewisseld. Een goede tip van een medecursist is soms goud waard.

Kwaliteitskeurmerken
VBO is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).
VBO is lid van de branche organisatie voor de watersport HISWA.
VBO is lid van de Vereniging van Instructeurs en Opleidingen Klein Vaarbewijs (VIOK).
VBO is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Informatie
Voor meer informatie kijk op www.watersportcursussen.nl of bel 0162 323396 en vraag de gratis brochure aan.

Ben Ros, Vaarbewijsopleidingen (VBO)
Info@benros.nl

Facebook Comments "Een vaarbewijscursus, leuker dan u denkt"
                         my-ip