De pro serie van Maxine Sapulette wederom razend populair!

Artikel - De pro serie van Maxine Sapulette wederom razend populair!

Onlangs heeft Jobe de tweede pro serie van Maxine Sapulette gelanceerd. Voor het tweede jaar op rij hebben Maxine Sapulette en de watersport merken Jobe en Jstar de handen ineen geslagen. Het resultaat van deze samenwerking is een Maxine Pro Jobe Vest en Maxine Pro Jstar Wakeboard dat in de 2011 collectie van Jobe / Jstar is opgenomen.

Zowel het board als het vest dragen het karakter van Maxine uit. Het zijn dan ook producten met een buitengewoon ontwerp en een zeer krachtige shape geworden. Hoewel de producten pas in Oktober officieel zijn uitgebracht, kan er nu al worden gesproken over een gigantisch groot succes. Maxine Sapulette blijkt mateloos populair te zijn onder de (vrouwelijke) wakeboard riders wat ook goed terug te zien is in de populariteit van de producten. Maxine Sapulette is uiteraard zeer blij met dit succes. “Vorig jaar sloegen de producten van de Max Series zeer goed aan, maar het was natuurlijk maar de vraag of het dat dit jaar weer zou zijn. Dat mijn nieuwe Pro serie nog populairder blijkt te zijn is natuurlijk hartstikke gaaf!”

De Jobe / Jstar Max Pro Serie zal te bewonderen zijn op verschillende water sport beurzen. Verder zal Maxine haar serie op de komende events en kampioenschappen met trots dragen. Neem snel contact op met je lokale Jobe dealer om de Max Pro Serie producten te reserveren.

Check www.jobesports.com voor uw dichtstbijzijnde Jobe dealer en voor het laatste Jobe / Jstar nieuws

Facebook Comments "De pro serie van Maxine Sapulette wederom razend populair!"
                         my-ip