Mensen zien nog niet in hoe makkelijk dit is

Artikel - Mensen zien nog niet in hoe makkelijk dit isHet doet denken aan een jaar of vijftien geleden, toen mensen je toch wel wat vreemd aankeken als je een mobieltje uit je broekzak haalde. Nu kunnen we niet meer zonder en is de gsm geëvalueerd van een telefoon tot een zakcomputer die ons toegang geeft tot het internet, email, YouTube en sociale netwerken.

En hetzelfde geldt uiteraard voor onze laptops. Ook daarmee zijn we niet meer afhankelijk van een draadje naar de centrale. Je kunt gebruik maken van een draadloze Wifi verbinding zoals we die op verschillende plaatsen en jachthavens in Nederland aantreffen, maar daarmee ben je toch plaatsgebonden en soms laat naast de veiligheid ook de beschikbaarheid van de verbinding nog te wensen over.

“In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft dat helemaal niet duur te zijn om overal online te zijn met mobiel-internet en het is heel flexibel.( Geen snoeren of kabels nodig) Een toegevoegd abonnement op uw smartphone kan al voor € 2,95 per maand en een Sim-Only kaart kost maar € 2,50 per maand. Je kunt zelfs al mobiel internetten met je laptop voor € 1,50 per dag en er zijn contracten waar je niets hoeft te betalen als je een dag niets doet. De ontwikkelingen gaan op dit moment zo ontstellend snel dat er gerekend wordt dat over drie jaar wereldwijd meer mobiele apparaten zullen worden gebruikt om toegang te krijgen tot internet dan computers of multimediale Tv's. Wij bieden de diensten aan van alle zes de aanbieders die er in Nederland zijn en geven op onze pagina's een duidelijk overzicht van de diverse abonnementen die gekoppeld zijn aan de verschillende soorten laptops en smartphones.” Ook als je zelf al een laptop bezit zijn er veel mogelijkheden met een USB-modem ( Dongel) waarvan de kosten per maand al vanaf € 9,95 zijn waarbij je de Dongel ook nog eens helemaal gratis ontvangt. Ook voor persoonlijk advies moet je bij ons zijn, wij zijn 5 dagen per week telefonisch bereikbaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze en 24 uur per dag via ons email adres: [email protected]

Alle abonnementen van alle providers
De site van mobiel-internet.nl (let op het streepje!) geeft uitgebreide informatie over de abonnementen voor laptops, smartphones, iPhones en Prepaid modems. Hierbij bestaat een grote variëteit aan tarieven en mogelijkheden die per provider redelijk sterk verschillen. Je kunt kiezen voor een maximum bedrag per maand, waarbij wel rekening moet worden gehouden met het feit dat na een bepaalde datahoeveelheid de snelheden achteruit lopen.

Zakelijke gebruikers en/of gamers kunnen kiezen voor een abonnement met onbeperkte data overdracht. Belangrijk is ook de informatie over het dekkingsgebied, waarbij wadvaarders moeten bedenken dat T-mobile op de eilanden geen bereik heeft. In het buitenland worden veelal hogere en andere tarieven gehanteerd. Er is een speciale pagina om hierover informatie op te vragen. En er wordt een overstapservice aangeboden om zonder poespas van provider te kunnen veranderen.

Mobiel-internet is twee jaar geleden begonnen deze service aan te bieden via het internet en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste leverancier van Nederland. Zij zijn onafhankelijk adviseur en verkoopagent voor alle providers.

Wat zou u nou kunnen doen met mobiel-internet(.nl)
- buienradar checken
- via HOBS een plaatsje reserveren in de haven
- een restaurantje boeken
- vakantiefoto's direct naar huis sturen
- geld overboeken van uw spaarrekening naar uw lopende rekening
- uitzending gemist kijken. vb het Journaal, Voetbal ( WK 2010) of de soap die u al jaren volgt
- uw email checken en versturen
- online gamen
- Hyves, Twitter of Facebook bijwerken
- Filmpjes kijken op Youtube

Alle informatie vind u op:
www.mobiel-internet.nl
Postbus 75
5360 AB Grave
Tel: 0486 421990
Fax: 0486 422 990
[email protected]

Facebook Comments "Mensen zien nog niet in hoe makkelijk dit is"
                         my-ip