EXAMENRESULTATEN VAARBEWIJS IN DE ZOMER EXTREEM LAAG

Artikel - EXAMENRESULTATEN VAARBEWIJS IN DE ZOMER EXTREEM LAAG

Uit de gegevens van de examinerende instantie, de VAMEX, blijkt dat de kandidaten die in de zomer examen doen beduidend lager scoren dan het jaargemiddelde. Men denkt dat dit komt door een onvoldoende voorbereiding. Veel mensen denken toch te licht over het examen. Met een cursusboek doorlezen of wat vragen oefenen met een Cd-rom, is er weinig kans op slagen.

ZOMERCURSUSSEN
VBO geeft ook in de zomermaanden dagcursussen VB I en VB A. Op zo’n dag krijgt u een helder beeld van het examen en vooral ook van wat zoal gevraagd wordt. Het boek dat bij deze cursussen gebruikt wordt is de “Studiewijzer VB I & VB A”. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een schitterende presentatie met veel verhelderende animaties. Deze docentenpresentatie is ook voor cursisten te koop. Aanmelden kan via www.watersportcursussen.nl.

ZELFSTUDIEPAKKET
Met het super zelfstudie pakket bestaande uit de Studiewijzer plus de docentenpresentatie, haalt u als het ware uw eigen docent in huis. De presentatie loodst u door het studieboek en geeft waarnodig belangrijke aanvullende informatie of extra uitleg. Het is een prima alternatief voor een mondelinge cursus. Het standaard zelfstudiepakket bestaat uit de Studiewijzer plus de examentrainer om examenvragen te oefenen. Dat betekent wat meer trainen en wat minder uitleg. Bestellen kan via de webshop van www.watersportcursussen.nl.

ONLINE CURSUSSEN
U kunt elk moment en op elke plaats beginnen met een online cursus. Met een VBO onlinecursus weet u zeker dat u goed zit, VBO geeft een ‘niet geslaagd geld terug garantie’. Omdat vrijwel iedereen die de cursus volledig doorlopen heeft gewoon slaagt, hoeft VBO slechts bij hoge uitzondering geld terug te betalen. Aanmelden kan via www.watersportcursussen.nl.

Ik wens u heel veel vaarplezier,
Ben Ros, Vaarbewijsopleidingen (VBO).
Mail: [email protected]

Facebook Comments "EXAMENRESULTATEN VAARBEWIJS IN DE ZOMER EXTREEM LAAG"
                         My IP