Minn Kota Buitenboordmotoren

Artikel - Minn Kota Buitenboordmotoren

Varen met een buitenboordmotor zonder de overlast van de uitlaatgassen en motorlawaai? U haalt het beste uit een dag op het water door Minn Kota's krachtige, elektrische buitenboordmotor, de E-Drive! Deze superstille krachtpatser brengt u overal zonder problemen!

Minimale overlast .....maximaal vaarplezier!De E-Drivemodellen zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:
E-Drive uitgerust met een Tilt Tiller. Dit is een kantelbare bedieningshendel uitgevoerd met een ergonomisch gevormde handgreep, waarmee u de fijnafstelling van sturen optimaal eigenhandig 100% onder controle heeft. De montage van deze motor wordt gerealiseerd door een motorsteun met 2 klembouten, waardoor deze motor op vele soorten spiegels te bevestigen is.

E-Drive uitgerust met een electronische Drive-by-Wire bedieningsunit! Deze schakelkast is uitgerust met een groot, verlicht LCD-scherm om alle gegevens nauwkeurig bij te houden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Deze unit kunt u op zowel bovenop als zijdelings op uw console monteren m.b.v speciale beugels. Ook geschikt om direct verbonden te worden met uw (standaard) stuurinrichting. Dit model wordt met gemonteerd m.b.v. bouten.

Het Drive-by-Wire model is voorzien van een speciaal ontworpen kantelmechanisme met degelijke borging voor probleemloos traileren. Van welke kant u ook tegen iets botst, deze motor heeft een unieke “Breakaway bevestiging” welke automatisch loskomt zodat motor, schacht èn uw boot niet beschadigen. Verder kunt u de motor met een simpele druk op de knop automatisch omhoog of omlaag laten gaan. Dit model heeft als extra een kantelpositiemeter, waardoor u een constante info heeft over de motorstand.

De E-Drive is standaard uitgerust met een verlichte Realtime accuspanningsmeter. De meter links geeft aan hoeveel uren u nog kunt varen als u de huidige snelheid aanhoudt.. Rechts hiervan bevindt zich een accuspanningsmeter die de accuconditie weergeeft waardoor u altijd op de hoogte bent hoeveel stroom u nog heeft. Deze uitzonderlijke motor is verkrijgbaar in een 2 PK uitvoering. Dit resulteert in een vaarsnelheid van ± 8 9 km/ uur.

De stille kracht! Door de extra grote wikkelingen en lamellen in het armatuur wordt de warmte beter verdeeld. De levensduur en het accuvermogen wordt aanzienlijk verlengd. Uw Minn Kota motor blijft koeler en stiller …….de vis hoort u niet aankomen; het verrassingseffect is aan uw kant!!!!
Door de Digital Maximizer™ kunt u 5x langer varen! De reguliere technologie, waarbij stroomtoevoer naar de motor opgewekt wordt m.b.v. een spoel, levert een constante aanvoer ongeacht de snelheid / toerental. Het resultaat is een niet optimaal stroomverbruik. Sinds 1985 past Minn Kota zijn geavanceerde Maximizer™ technologie toe. Bij welk toerental dan ook, de stroom wordt effectief gedoseerd, zodat het stroomgebruik optimaal wordt. Gecombineerd met de stroom-regulerende, digitale microprocessor levert dit in de praktijk een verminderde warmteproductie, een langere levensduur van uw accu èn 5x langere vaartijd op met uw Minn Kota PowerDrive V2 Trollingmotor!

Kwalitatieve RVS Propeller. Uniek voor Minn Kota is hier ook de roestvrij stalen propeller. deze is tevens voorzien van een breekpen zodat uw propeller beschermd wordt op het moment dat u onder water een obstakel mocht raken. Vervangbare zinkanode aanwezig op de Hub.
De standaard garantieperiode is 2 jaar.

Traxxis mèt afstandsbediening!
Grote vissen betekent meestal groot water, meer wind en hogere golven. Om deze uitdaging aan te kunnen gaan, heeft u een electromotor nodig met een groot hart. Deze betrouwbare werkpaarden zijn opgewassen tegen de zware eisen die u er aan stelt.

Met het vernieuwdeTraxxis model met afstandsbediening heeft u de meest betrouwbare, krachtigste en eenvoudig te bedienen trollingmotor gevonden, die u zich maar wensen kunt.

Traxxis.......bedieningsgemak, betrouwbaarheid & brute kracht!
Alle bekende & betrouwbare MinnKota Traxxis kenmerken gecombineerd met een degelijke remote garandeert u de volgende extras: de luxe van optimaal bedieningsgemak, een mooi afgewerkt geheel in de console, zeer geringe luidsproduktie en effectief stroomverbruik voor een betaalbare prijs! Wat wilt u nog meer!

Kenmerken:
Geoptimaliseerd gebruiks-/bedieningsgemak door de nieuwe afstandsbediening!
U heeft voortaan uw motor volledig onder controle door traploze snelheidsregeling zowel vooruit als achteruit. U kunt deze remote 'handheld' gebruiken of monteren op een plaats naar keuze, bijvoorbeeld console.
De besturing is gehuisd in een waterproof controlebox, die onderdeks gemonteerd kan worden. Alle electronica is verzegeld met een waterdichte polyurethaancoating , die bescherming biedt tegen corrossie. De controlebox van spuitgegoten aluminium is speciaal ontworpen om warmteafvoer te optimaliseren tijdens gebruik op volle kracht.

Vernieuwd bergmechanisme One-Hand Stow maakt het op- en neerlaten van alle Traxxismodellen een makkie!
Bergen met 1 hand door nieuwe C-(vormige) bracket, de ideale motorbevestigingssteun! De Traxxis is uitgevoerd met een bergmechanisme dat met 1 hand, snel en eenvoudig te bedienen is. Slechts oplichten en naar voren (neer)kantelen! Neerlaten gaat net zo simpel: druk (met de duim) op de ontgrendelingsknop boven op de C-(vormige) bracket. U heeft de afstelling van de motor te allen tijde onder controle door de keuze uit 10 standen.

M.b.v. de vernieuwde afstelring boven de C-(vormige) bevestigings-steun is de frictie-afstelling naar wens afstelbaar (van los tot muurvast) ! Door de betrouwbare en snelle Traxxis Afstel-klem is uw ideale hoogte afstelling vlot en gemakkelijk instelbaar!

De stille kracht! Door de extra grote wikkelingen en lamellen in het armatuur wordt de warmte beter verdeeld. De levensduur en het accuvermogen wordt aanzienlijk verlengd. Uw Minn Kota motor blijft koeler en stiller …….de vis hoort u niet aankomen. De fluistermotor waar MinnKota om bekend staat, zorgt ervoor dat het verrassings-effect aan uw kant is èn blijft!!!!

Onverwoestbare composiet schacht op alle modellen! Het gebruikte materiaal is 3x sterker dan staal, onbreekbaar MAAR ......buigt wel mee i.g.v. botsing en herstelt zich naar zijn originele vorm. Breekt, roest, vervormt of corrodeert gegarandeerd NIET!

Kwalitatieve Weedless Wedge™ 2 Propeller. Exclusief op de Minn Kota motoren vindt u het meest recente Roland Martin’s propeller ontwerp. Deze “wiervrije”propeller met zijn speciale ontwerp en vorm-geving, m.n. gebogen bladen, die enigszins opgekruld zijn aan het uiteinde van het blad, “duwt” wier en beplanting weg! Het “hakken en snijden” van waterplanten kost hierdoor geen extra accuvermogen!

De Traxxismotor is verkrijgbaar in verschillende stuwkrachtuitvoeringen, van 40 to 80 pond.
De standaard garantieperiode is 2 jaar.

Endura mèt afstandsbediening!
Een legende die voortduurt. De Endura modellen zijn al vele jaren DE meest populaire motoren van Minn Kota. Door het eenvoudige bedieningsgemak, betrouwbaarheid een vriendelijke prijs is dit al vele jaren de nummer 1 van de meest verkochte modellen.

Nu verkrijgbaar in 'n nog luxere uitvoering met afstandsbediening waardoor uw electromotor traploos instelbaar wordt!

Optimaal bedieningsgemak, betrouwbaarheid & 'n vriendelijke prijs!
De Enduramotor met afstandsbediening is uitgerust met één of meerdere van de volgende Minn Kota kenmerken. In de opsomming onder aan de pagina vindt u onze Enduramodellen met de specifiek bijbehorende kenmerken. Voor nog meer info kunt u terecht bij onze dealers of neem contact op met ons!

Kenmerken:
Geoptimaliseerd gebruiks-/bedieningsgemak door de nieuwe afstandsbediening!
U heeft voortaan uw motor volledig onder controle door traploze snelheidsregeling zowel vooruit als achteruit. U kunt deze remote 'handheld' gebruiken of monteren op een plaats naar keuze, bijvoorbeeld console.
De besturing is gehuisd in een waterproof controlebox, die onderdeks gemonteerd kan worden. Alle electronica is verzegeld met een waterdichte polyurethaancoating, die bescherming biedt tegen corrossie. De controlebox van spuitgegoten aluminium is speciaal ontworpen om warmteafvoer te optimaliseren tijdens gebruik op volle kracht.

Alle modellen zijn uitgerust met een oersterke ”Lever Lock” bracket, een motorbevestiging vervaardigd van een speciaal composiet materiaal, bestand tegen kromtrekken, torderen en inwerken van UV licht. Onverwachte krachten en spanningen worden met gemak het hoofd geboden!

Onverwoestbare composiet schacht! Het gebruikte materiaal is 3x sterker dan staal, onbreekbaar MAAR ......buigt wel mee i.g.v. botsing en herstelt zich naar zijn originele vorm. Breekt, roest, vervormt of corrodeert gegarandeerd NIET! Levenslange garantie en standaard op alle Enduramodellen!

De stille kracht! Door de extra grote wikkelingen en lamellen in het armatuur wordt de warmte beter verdeeld. De levensduur en het accuvermogen wordt aanzienlijk verlengd. Uw Minn Kota motor blijft koeler en stiller …….de vis hoort u niet aankomen. De fluistermotor waar MinnKota om bekend staat, zorgt ervoor dat het verrassingseffect aan uw kant is èn blijft!!!!

Kwalitatieve Weedless Wedge™ 2 Propeller. Exclusief op de Minn Kota motoren vindt u het meest recente Roland Martin’s propeller ontwerp. Deze “wiervrije”propeller met zijn speciale ontwerp en vormgeving, m.n. gebogen bladen, die enigszins opgekruld zijn aan het uiteinde van het blad, “duwt” wier en beplanting weg! Het “hakken en snijden” van waterplanten kost hierdoor geen extra accuvermogen!

De Enduramotor met afstandsbediening is verkrijgbaar in verschillende stuwkrachtuitvoeringen, van 30 to 55 pond.
De standaard garantieperiode is 2 jaar

Voor meer informatie:
www.baronmarine.nl

Facebook Comments "Minn Kota Buitenboordmotoren"
                         my-ip