Zeeland Boten en Aanhangwagens - Voortvarend watersportbedrijf vlakbij het Veerse Meer

Artikel - Zeeland Boten en Aanhangwagens - Voortvarend watersportbedrijf vlakbij het Veerse Meer

Aan de rand van Middelburg dicht bij Arnemuiden timmert Zeeland Boten en Aanhangwagens sinds enkele jaren voortvarend aan de weg. Vanuit een nieuw pand aan de doorgaande vaarroute naar Middelburg en het Veerse meer is het vooral de bedoeling om service en faciliteiten voor de watersport naar een hoger plan te tillen dan in de regio nu het geval is.Aanhangwagens
Zeven jaar geleden startte Marco Scheele en Andre Westerbeke een aanhangwagenbedrijf. Door de overname van een bestaande onderneming was er al naamsbekendheid en een klantenkring die tot op de dag van vandaag flink is uitgebreid. Zeeland Aanhangwagens is inmiddels een toonaangevende dealer van Hapert, Saris, Atec, Anssems, Freewheel en Kalf trailers. Voor paarden, tuinafval, een verhuizing of vervoer van rollend materiaal heeft Zeeland Aanhangwagens het juiste model in het assortiment en is daarbij in staat alle service aan de wagens in de eigen werkplaats te verzorgen. De belangrijkste slijtdelen zoals lagers, banden en verlichting zijn direct uit voorraad leverbaar evenals alle andere denkbare accessoires en onderdelen voor aanhangwagens. Het huismerk in boottrailers is Kalf. Deze Nederlandse producent voert het breedste programma boottransportmiddelen. Van eenvoudige aluminium trolley’s en stalen botenbokken tot drie-assige trailers voor boten tot 3500 kg en een lengte van 11 meter Een andere reden voor Zeeland Boten om voor Kalf te kiezen is de volledige verstelbaarheid van de trailers. Ieder exemplaar is perfect af te stemmen op de boot die het moet vervoeren.

Boten
De handel in boottrailers vormde de opmaat om ook boten en accessoires te gaan verkopen als tweede tak van sport in de onderneming. Verkoop en bemiddeling van vis- en sportboten Zeeland Boten is dan ook dealer van een flink aantal gerenommeerde merken: Chapparal, Glastron, Galeon Galia en Jeanneau sportboten.
Honda is het merk in buitenboordmotoren. Er is veel vertrouwen in de producent die al sinds 1964 buitenboordmotoren maakt met specificaties die tegenwoordig voorschrift zijn. Honda heeft de uitgebreide ervaring met 4-takt motoren voor auto en motorfietsen toegepast in de watersport wat terug te vinden is in de duurzaamheid en bedrijfszekerheid van deze outboards. Ook over de service van Honda is Zeeland Boten enthousiast, als er al wat is dan wordt dat snel en zonder omhaal naar ieders tevredenheid opgelost. Naast Honda worden ook Tohatsu motoren aangeboden zodat de klant nog iets te kiezen heeft.

Watersportshop
Bij sportboten horen wakeboards en ski’s, die zijn dan ook breed voorhanden in de watersportshop van Zeeland Boten. Devocean is het huismerk van de aan deze sport gerelateerde artikelen. Daarnaast heeft een compleet assortiment met landvasten, poetsmiddelen, reddingvesten en andere accessoires voor zeil en motorboten een plaats gevonden in een goed geassorteerde watersportwinkel. Daarnaast wordt de klant gemak geboden met een uitgebreide webshop. Alle artikelen die in de winkel verkrijgbaar zijn kun je ook on-line bestellen en thuis laten bezorgen of afhalen. Het meeste wordt uit voorraad geleverd of anders binnen 48 uur mits voorradig bij de leverancier.

De werkplaats
Zoals Zeeland Aanhangwagens alle service aan trailers verleent, doet Zeeland Boten dat ook aan het varende materiaal. Er is een ruime werkplaats voorhanden waarin drie gescheiden disciplines zijn te ontdekken. Een gedeelte voor onderhoud en reparatie van boten en motoren, een gedeelte voor onderhoud aan trailers en een gedeelte voor constructiewerkzaamheden in zowel staal, rvs als aluminium en kan voor zowel aanhangwagens als boten worden gebruikt.
Hoewel volop in bedrijf is de werkplaats smetteloos. Geen rondslingerende gereedschappen of onderdelen. Alles is keurig georganiseerd en opgeruimd zodat de monteurs snel en efficiënt hun werk kunnen doen.Verhuur
Met ingang van het nieuwe seizoen start Zeeland Boten met de verhuur van pontonboten. Deze Canadese ruimtewonders lenen zich bij uitstek voor een tocht over de Zeeuwse wateren. Zeer stabiel en met een zee aan zit- en bergruimte. Ze worden zonder vaarbewijsplicht aangeboden in 2 lengtematen. De exacte prijzen zijn nog niet bekend maar het is zeker de bedoeling om dit voor iedereen bereikbaar te maken. De uitvalbasis is de eigen passantensteiger voor de deur van Zeeland Boten. Ook een prima plek om de eigen boot te water te laten. Een trailerhelling staat ter beschikking. Een mooie gelegenheid om eens nader kennis te maken met dit enthousiaste, regionaal georiënteerde watersportbedrijf.

Voor meer informatie:
Zeeland Aanhangwagens & Zeeland Boten
Uijterschootweg 22
4338 PN Middelburg
Tel. 0118-613659
Fax. 0118-643081
www.zeelandboten.nl
info@zeelandboten.nl

Facebook Comments "Zeeland Boten en Aanhangwagens - Voortvarend watersportbedrijf vlakbij het Veerse Meer"
                         my-ip