“Total Marine Solution” van Yaser.NL B.V.

Artikel - Total Marine Solution van Yaser.NL B.V.

Yaser.NL B.V. introduceerde op de Hiswa te Water 2009 de “Total Marine Solution” van Litemax voor zeil- en motorschepen. Litemax heeft voor dit doel recent voor 2 nieuwe merken op de markt gebracht. NAVPIXEL voor de waterdichte zonlicht leesbare monitoren en RUGGCORE voor de boordcomputers. Beide merken worden door Yaser.NL B.V. op de Nederlandse en Belgische markt gedistribueerd.

NAVPIXEL NPD
NAVPIXEL NPD is een nieuwe serie marine displays met high-performance sunlight readable LED backlight LCD panels. Deze geven een lichtopbrengst van meer dan 1000 nits. Deze monitoren zijn special ontwikkeld voor de maritieme sector waar door de zware omstandigheden hoge eisen aan de apparatuur word gesteld . De monitoren zijn voorzien een lichtgewicht aluminium behuizing welke volledig waterdicht is volgens industriestandaard IP65. Door gebruik te maken van touch screen technologie en de zonlicht leesbare LCD zijn deze schermen voor vele doeleinden toepasbaar. De NPD serie is verkrijgbaar in 12, 15, 17 en19 inchOok heeft NAVPIXEL een 8,4” buitenscherm ontwikkeld met een waterdichtheid van industriestandaard IP68 (NEMA6P submersible). De gehele geanodiseerde aluminium behuizing en connectoren zijn compleet waterdicht zodat dit scherm ondergedompeld kan worden zonder enige schade, ontwikkelt voor de zwaarste omstandigheden. Ook deze monitor is zonlicht leesbaar met een lichtopbrengst van 1000 nits. Is voorzien van een infrarood touch screen en is compact voor buitengebruik op zeil- en motorjachten. Binnenkort verwachten met een 10 en/of 12” buitenscherm uit te komen.

Alle monitoren van de NPD serie hebben een laag stroomverbruik en zijn voorzien van een 9-36 volt power input voor probleemloos gebruik bij 12 en 24 volt installaties.

NPS is een nieuwe serie van NAVPIXELS Intel Celeron / Core 2 Duo gebaseerde Panel PC’s met dezelfde specificaties als de NPD serie, zonlicht leesbaar LED backlight met 1000 nits, aluminium behuizing , IP65 waterproof, touch screen, 9-36 V DC input. De NPS serie is daarbij ook nog eens voorzien van een ingebouwde computer met 2 verschillende processormogelijkheden; de Intel Celeron M 1,86 Ghz en de Intel Core 2 Duo 2,16 Ghz. Deze Panel PC’s behalen zeer hoge prestaties met een laag stroomgebruik o.a. door ondersteuning van de SATA interface. Ook is de NPS serie voorzien van rijke I/O en video mogelijkheden als 2 x netwerk, 2 x com, 4 x USB, 1 x DVI , 1 x VGA out en 1 x PS2 De NPS Panel PC’s zijn verkrijgbaar in 15, 17 en 19 inch. Op verzoek zijn deze ook leverbaar in LED backlight met een lichtopbrengst van 400 nits.

RUGGCORE
RUGGCORE is een nieuwe serie compacte fanless marine computers met een extreem hoge betrouwbaarheid en levensduur. De kleinste computer is voorzien van een Atom N270 Processor 1,6 Ghz, FSB 533Mhz. De andere computers in de serie zijn voorzien van een Intel Core 2 Duo/ Celeron M Processor met 533/667 MHz FSB, DDRII 667/533 tot 2 GB en zeer rijke I/O en video mogelijkheden. De zeer robuuste behuizing zorgt voor genoeg koeling voor de zwaarste processor, is stofdicht en bestand tegen de zwaarste omstandigheden . De computers zijn verkrijgbaar, afhankelijk van het type, met diverse processoren; Intel Atom N270, Intel Celeron M 1,86 Ghz, Intel Core 2 Duo 1,66 Ghz en Intel Core 2 Duo 2,16 Ghz Alle computers zijn voorzien van 9-36V power input en voor 12 en 24 volt installaties te gebruiken.Yaser.NL B.V. voorziet uw maritieme boordnetwerk daarbij van het Nobeltec Admiral navigatie software van Jeppesen welke bekend staat voor de totale integratie van alle boordinstrumenten in het systeem. Doordat er gewerkt wordt met een open systeem kan de computer voor meer doeleinden gebruikt worden dan navigatie. Functionaliteiten als multimedia, motormanagement, communicatie, meteo, bewakingscamera’s op afstand etc. behoren met deze “Total Marine Solution” tot de mogelijkheden.

Yaser.NL B.V.
Leeuwerikstraat 24
4793 HE Fijnaart
Tel: +31(0)168 320170
Website www.yaser.nl
E-Mail: [email protected]

Facebook Comments "Total Marine Solution van Yaser.NL B.V."
                         My IP