Kamperland, gelegen op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, wordt omringd door Noordzee, Oosterschelde en Veerse Meer.

Artikel - Kamperland, gelegen op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, wordt omringd door Noordzee, Oosterschelde en Veerse Meer.In Kamperland, een dynamisch klein dorpje, direct gelegen aan het Veerse Meer, tegenover het schilderachtige stadje Veere, is de oude landbouwhaven omgebouwd tot een moderne, van alle faciliteiten voorziene jachthaven met 120 ligplaatsen. De jachthaven bevindt zich in de kern van het dorp, op loop afstand van de vele winkeltjes, restaurantjes en boetiekjes.

Op het havenplateau zelf, naast de jachthaven, zijn nu reeds het Zeeuws Planetarium, Lasergame Zeeland en restaurant “de Jagklub”, met een verwarmd terras met uitzicht op de haven, gevestigd. Het havenplateau zal in de komende jaren nog verder worden uitgebreid met appartementen, bruine kroegjes, eettentjes, terrasjes en winkeltjes aan een autovrije ”flaneer -boulevard”.Kortom, de nieuwe jachthaven biedt zowel de landelijke rust van het Zeeuwse landschap maar tegelijk ook op loopafstand de mogelijkheid om gezellig uit te gaan, kortom “DE UITHAVEN”.

Verder biedt het dorp Kamperland,( slechts 45 minuten rijden vanaf Antwerpen), tal van recreatieve mogelijkheden en attracties. Het Noordzeestrand bevindt zich op slechts 1,5 km afstand.

Er zijn nog ligplaatsen beschikbaar voor boten vanaf 9 meter tot 18 meter voor het seizoen 2009/2010.

Aan ligplaatshouder wordt een gratis bewaakte parkeerplaats geboden op loopafstand van de boot.

Voor meer informatie zie www.uithaven-marina.nl of tel. (+31) 113 371051

UITHAVEN MARINA KAMPERLAND
HAVEN 5
4493 BJ KAMPERLAND
ZEELAND (NL)

Facebook Comments "Kamperland, gelegen op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, wordt omringd door Noordzee, Oosterschelde en Veerse Meer."
                         My IP