Oudhuijzer Best Dealer Award 2008 gaat naar AVR Watersport

Artikel - Oudhuijzer Best Dealer Award 2008 gaat naar AVR WatersportDe introductie van een aantal nieuwe modellen was niet het enige dat tijdens de jaarlijkse dealermeeting van Boat Import Holland (importeur van de merken Oudhuijzer, Topcraft, Aquamar en Style) plaats vond. Tijdens de presentatie van de nieuwe modellen werd tevens de Oudhuijzer Best Dealer Award uitgereikt.

AVR Watersport uit Gouda mocht deze toch wel prestigieus te noemen prijs in ontvangst nemen. Na een daverende start in 2007 met het merk Oudhuijzer moest hij dat jaar genoegen nemen met een gedeelde eerste plaats.

Gekscherende gaf hij toen aan “Volgend jaar hebben we geen 2 winnaars”. Dit bleek ook duidelijk uit de cijfers. Er waren maar liefst 85 Oudhuijzer sloepen verkocht.

Hoe dit mogelijk was legt de zeer gelukkige winnaar Arjan van Rijn uit: Dit jaar hebben wij veel geïnvesteerd in reclame, maar ook in ludieke acties. Zo hebben wij diverse Oudhuijzers in opvallende kleuren laten fabriceren. Wij hadden dan ook een zeer luxueuze Oudhuijzer 560 in het bordeaux, een lieve baby blauwe Oudhuijzer 460 en de meest opvallende een beetje stoute KNAL ROZE Oudhuijzer 500 in onze showroom staan.
In veel watersportzaken werkt iedereen wel met een SPECIAL EDITION. Onze insteek is anders. Wij maken voor iedere klant een SPECIAL EDITION. Het is de boot die de klant zelf samenstelt. Of dit nu met opties is of met een afwijkende kleur. Zoals de klant hem besteld zo wordt de boot ook afgeleverd.

Het concept is een succes gebleken aan het gehaalde resultaat te zien. Naast Oudhuijzer van het jaar zijn wij ook een van de grootste dealers van Suzuki Buitenboordmotoren. De combinatie van het juiste assortiment en perfecte service, maakt ons bedrijf tot een succes. Wij leveren door onze eigen monteurs dan ook door het gehele land de juiste service. Niet alleen bij het afleveren van uw nieuwste aanwinst maar ook na die tijd.

AVR watersport is een klein maar snelgroeiend bedrijf dat sinds 2003 actief is. Wij hebben ons gespecialiseerd in de in- en verkoop van boten en motoren. Daarnaast verrichten wij ook alle onderhoud en reparaties aan zowel motoren als boten. De boten die wij verkopen zijn allemaal exact zo samengesteld zoals de klant dit wil. Hierdoor zijn alle boten uniek. Wij leveren alle soorten boten van kleine rubberboten tot grote luxe in onze eigen fabriek gemaakte sloepen. Deze sloepen zijn bekend onder de naam Winsome. Voor alles wat daar tussen zit bent u bij ons aan het juiste adres.

Door de unieke samenstelling met de klant kunnen wij aan alle wensen voldoen, een complete visboot of een boot die bijvoorbeeld toegang biedt tot een rolstoel.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een kijkje komen nemen bij ons in de showroom.
Ons adres is Bodegraafsestraatweg 149a in Gouda, of kijk eens op onze website:
www.avrwatersport.nl Wanneer u langskomt staat er een lekker bakje koffie voor u klaar.

AVR Watersport BV
Bodegraafsestraatweg 149a
2805 GN Gouda
0182-392403

Facebook Comments "Oudhuijzer Best Dealer Award 2008 gaat naar AVR Watersport"
                         my-ip