Nooit zo gemakkelijk als nu

Artikel - Nooit zo gemakkelijk als nu

Mobiel-Internet.nl heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van mobiel internet van alle aanbieders zoals T-Mobile, Vodafone, KPN en Telfort. Anders dan het inloggen op een WiFi netwerk in een haven of het gebruik maken van een openbare computer in het havenkantoor is een eigen verbinding altijd en overal beschikbaar. De beveiliging van deze verbinding is daarnaast net als thuis. Iets wat je van een openbare PC of vaak onbeveiligd WiFi-netwerk niet kunt zeggen.Wat is Mobiel Internet op je laptop
Met mobiel internet kun je in heel Nederland en daarbuiten emails versturen, een weerkaart raadplegen, het laatste nieuws checken, iets opzoeken op Google of je bankzaken regelen; waar en wanneer je maar wilt en op ieder moment van de dag. Zonder onverwachte kosten achteraf. Afhankelijk van het afgesloten abonnement is er een limiet aan het te verbruiken aantal MB’s of kun je kiezen voor een databundel met onbeperkt gebruik. Zodra het dataverkeer met een gelimiteerde bundel verbruikt is gaat de snelheid van de verbinding omlaag of kun je MB’s bijkopen. Een verrassing achteraf blijft zo uit.
Zonder abonnement is ook een mogelijkheid, net als bij mobiel telefoneren kun je dan kiezen voor een prepaid modem. Wil je weten hoeveel MB er nodig is per maand zodat je kunt bepalen welk abonnement het best past? Een opsomming hoeveel dataverbruik er hoort bij elke handeling op het internet is als onderstaand. Dit is een indicatie van het dataverbruik en kan bij elke handeling ook meer of minder zijn:

Internetten op websites met weinig plaatjes: 0,25MB
Internetten op websites met veel plaatjes: 2MB
Email versturen, openen en doorsturen zonder bijlage: 0,01MB
Word documenten openen en versturen via internet: 0,5MB
Excel documenten openen en versturen via internet: 1MB
Internetradio online luisteren: 1MB per minuut
Online video's bekijken zoals Youtube: 8MB per film
Webcam en skypen op je laptop: 10MBHoe werkt Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is er een laptop met een 3G-slot of een USB-modem en een simkaart nodig. Er worden geen zware eisen aan de hardware gesteld, vanaf een instaplaptop is geschikt voor een mobiele verbinding. Vervolgens wordt er in drie eenvoudige stappen een verbinding gemaakt met het internet:

* Stop de simkaart in het 3G-slot of het USB-modem en plaats deze in een vrije USB-poort van de laptop

* De software om het internet op te gaan installeert zich automatisch

* Open de software, klik op 'verbinding maken', geef de pincode in en de laptop maakt direct verbinding met het internet

Voor meer informatie en een gedegen advies:
www.mobiel-internet.nl
Rogstraat 9 A
5361 GP Grave

Tel: (0486) 421 990
Fax: (0486) 422 990
Email: [email protected]

Facebook Comments "Nooit zo gemakkelijk als nu"
                         my-ip