Beekman Watersport

Artikel - Beekman WatersportBeekman Watersport in Goes is al jarenlang een begrip in de watersport. Uiteraard vanwege de bekende Beekman vis- en sportboten die het bedrijf al jarenlang in eigen beheer ontwerpt en bouwt en daarnaast ook dankzij de bijzonder ruim gesorteerde ski- en accessoireshop.

Beekman Watersport is één van Nederlands grootste Yamaha buitenboordmotordealers; alle modellen, van de uiterst draagbare 2.5 tot en met de machtige 350 pk V8, zijn vrijwel doorlopend op voorraad.Bijna alle buitenboordmotorfabrikanten bieden hun dealernetwerk productcursussen aan, maar de diploma’s hiervan zijn vaak niet meer dan ‘aanwezigheidscertificaten’. Yamaha pakt het anders aan met een uit drie fasen bestaand leerprogramma van meer dan duizend bladzijden waarvoor men een examen af moet leggen dat uit ruim 150 vragen bestaat.

Onlangs hebben twee werknemers van Beekman het examen met positief resultaat afgelegd, één van hen, Richard Zwemer, kwam met een score van 96% als beste van alle deelnemers uit de bus. Samen met Richard maken we een rondje door de zaak. Hij vertelt ons waarom het werken bij Beekman hem zo bevalt.Richard: “Ik werk nu een aantal jaren als technicus bij Beekman. Ik ben ingenieur met een grote technische interesse en in de watersportwereld is geen dag hetzelfde. Het is iedere keer weer een uitdaging om gecompliceerde problemen aan te pakken en klanten plezier te geven in hun vrije tijd. Normaal gesproken werken er niet vaak ingenieurs bij watersportbedrijven, maar Jack (directeur Beekman) besteedt enorm veel aandacht aan kwaliteitszorg en een zo goed mogelijke service. Dat is overigens ook één van de redenen waarom ik graag voor dit bedrijf werk”.

Beekman Watersport
www.beekmanboten.nl

Facebook Comments "Beekman Watersport"
                         my-ip