Licht, krachtig en doordacht; de nieuwe Suzuki DF8!

Artikel - Licht, krachtig en doordacht; de nieuwe Suzuki DF8!In navolging op de introductie van de nieuwe DF70/80 en 90 komt Suzuki door de toevoeging van de compleet nieuwe Suzuki DF8 wederom met een uitbreiding van haar lijn baanbrekende buitenboordmotoren.

Net als zijn grote broers is de nieuwe Suzuki DF8 speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Een markt die vooral vraagt om lichtgewicht buitenboordmotoren die eenvoudig te bedienen en uitzonderlijk zuinig zijn. Vragen die de nieuwe Suzuki DF8 in alle opzichten ruimschoots beantwoordt. Door het gebruik van de beste materialen en de nieuwste technieken zijn de ingenieurs van Suzuki erin geslaagd om een uitzonderlijk krachtige en compacte buitenboordmotor te ontwikkelen, die uitblinkt door een zeer laag brandstofverbruik, een minimale geluidsproductie en optimaal gebruiksgemak.De basis werd gevormd door een volledig nieuw ontwikkeld 208cc tweecilinder viertakt motorblok met digitale ontsteking. Deze nieuwe lichtgewicht krachtbron is niet alleen zeer compact, maar ook uitermate efficiënt, zodat u altijd het meeste vaarplezier uit elke druppel brandstof kunt halen.

De bediening van de nieuwe Suzuki DF8 is uitzonderlijk eenvoudig en veilig dankzij de toevoeging van de revolutionaire “Multi-function Tiller Handle”. Deze nieuw ontwikkelde stuurknuppel combineert gas geven en schakelen, zonder dat u uw hand van de knuppel hoeft te halen, in één eenvoudig mechanisme. Voor een optimale veiligheid kunt u bovendien de frictie van de gashendel eenvoudig instellen aan uw persoonlijke voorkeur.

Deze eigenschappen maken de Suzuki DF8 de ideale krachtbron voor een breed scala aan kleine boten. De nieuwe Suzuki DF8 zal begin augustus in de showroom van de officiële Suzuki Marine dealers te bewonderen zijn.Introductieprijzen:

Suzuki DF8S € 2.399,-
Suzuki DF8L € 2.449,-

Kijk voor meer informatie over de Suzuki Marine producten op: www.suzuki.nl

Facebook Comments "Licht, krachtig en doordacht; de nieuwe Suzuki DF8!"
                         my-ip