Boot Expo pakt uit

Artikel - Boot Expo pakt uit

Alle lezers van Boten.nl en alle bezoekers van de Boot Expo 2009; Eerste jaar gratis lidmaatschap Botenwacht hulp bij pech op het water.

Botenwacht helpt al meer dan 5 jaar watersporters weer op weg die zijn getroffen door pech op het water. Botenwacht is dan ook initiatiefnemer op het gebied van georganiseerde pechhulp op het water. Als lid van botenwacht kunt u het hele jaar door en 7 dagen in de week gebruik maken van deze unieke pechservice op het water.
De organisatie van Boot Expo ziet hierin, (terecht ) een toegevoegde waarde voor iedere eigenaar van een pleziervaartuig. Vandaar ook hebben zij besloten alle lezers van het blad Boten.nl en alle bezoekers en exposanten van de Bootexpo 2009 gratis kennis te laten maken met deze pechservice op het water. Het hele jaar door mag u gebruik maken van het landelijke noodnummer indien u wordt geconfronteerd met pech met uw boot. Nadat uw pechmelding is binnengekomen stelt Botenwacht direct een monteur ter beschikking die u op locatie komt helpen met het verhelpen van uw probleem. Ook op zaterdag, ook op zondag en ook in het hoogseizoen is Botenwacht snel ter plaatse. U hoeft niet meer dagenlang te wachten tot dat een bedrijf eindelijk eens tijd voor u heeft of open is. Botenwacht helpt u direct en overal.
Het mooiste is misschien nog wel dat Botenwacht zelfs in het weekend geen voorrijd(vaarkosten) in rekening brengt en ook het eerste sleuteluur gratis is. U betaalt dus alleen uw onderdelen. Bovendien profiteert u als lid van Botenwacht van tal van andere voordeeltjes.Wat moet u doen… Surf snel naar www.botenwacht.eu Hier vindt u alle informatie over de werking van Botenwacht. Op de pagina “lid worden” kunnen alle lezers van Boten.nl en alle bezoekers en exposanten zich nu gratis aanmelden voor het eerste jaar zorgeloos varen.
Hiervoor dient u de unieke actiecode exp0409 in te vullen op de pagina “lid worden”in het daarvoor bestemde veld. In plaats van de gebruikelijke 79,- betaalt u op deze manier helemaal niets voor uw pechhulp het komende jaar. Reageer snel want Botenwacht helpt exclusief en alleen leden. Bovendien is deze actie maar geldig tot eind april.

Facebook Comments "Boot Expo pakt uit"
                         My IP