Barnautica en Nicolaas Witsen slaan de handen ineen

Artikel - Barnautica en Nicolaas Witsen slaan de handen ineenBarnautica Yachting neemt per 1 april de jachtmakelaardij activiteiten over op het terrein van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen in Alkmaar. Het nieuwe aanbod aan schepen zal, zoals we dat van Barnautica gewend zijn, uitgebreid via www.barnautica.nl en diverse toonaangevende internetsites te vinden zijn.

De schepen op de locatie in Alkmaar worden gedurende het vaarseizoen gepresenteerd in de verwarmde verkoophal. Barnautica blijft bemiddeling van schepen vanuit hun vaste ligplaats aanbieden en voegt de verkoop vanaf de locatie in Alkmaar dus toe. Remon de Nijs, directeur van Nautisch Centrum Nic. Witsen, ziet het onderbrengen van de verkoopactiviteiten bij Barnautica als het optimaliseren van de kwaliteit van de werf.

De Nijs: “Door deze samenwerking kunnen wij onze aandacht volledig richten op de werfactiviteiten en Barnautica op de verkoop van schepen van onze klanten. Maximale dienstverlening dus”.
Arthur von Barnau Sythoff, eigenaar en oprichter van Barnautica Yachting, ziet in de samenwerking een nieuwe stap in de ontwikkeling van zijn bedrijf en een aanvulling in het aanbieden van onderscheidende diensten. “De markt voor verkoop van schepen vanaf de vaste ligplaats is groot en heeft zijn beperkingen. De mogelijkheid om op een A1 locatie in een verwarmde hal een gemengd aanbod te kunnen presenteren met ter plekke alle faciliteiten op topniveau is een perfecte aanvulling op ons dienstenpakket en uniek te noemen voor de Nederlandse markt.” Aldus Arthur.

www.barnautica.nl
www.nicolaaswitsen.nlFacebook Comments "Barnautica en Nicolaas Witsen slaan de handen ineen"
                         My IP