Van Der Sanden Watersport

Artikel - Van Der Sanden Watersport


Breed aanbod in boten, motoren en accessoires
Van der Sanden watersport in Veldhoven is een (h)echt familiebedrijf en bestaat in die hoedanigheid al meer dan dertig jaar. Het uitgangspunt van deze goed geassorteerde watersportspecialist is om klanten zoveel mogelijk service en flexibiliteit te bieden zoals het het verlenen van service ter plaatse of souplesse ten aanzien van de openingstijden van de winkel.

Bij van der Sanden watersport kan het plezier in het varen beginnen met het uitkiezen van een nieuwe boot. Nieuw of gebruikt, er liggen in de showroom altijd zo’n honderd boten ter bezichtiging. Daarnaast beschikt het bedrijf over een grote accessoireafdeling met allerhande zaken die het leven op en rond het water niet alleen aangenaam maken maar ook de techniek van onderdelen voorziet.
Om maximaal plezier van een geleverde boot te kunnen garanderen, worden boot-/motorcombinaties in een eigen werkplaats nauwkeurig opgebouwd. Ook reparaties worden door vakkundig personeel uitgevoerd. Daarnaast is Van der Sanden watersport een specialist in de verkoop en het repareren van rubberboten, zowel Hypalon-Neopreen als PVC.Rubberboten
Met meer dan een miljoen verkochte boten wereldwijd is Zodiac werelds grootste fabrikant van opblaasboten. Zodiac heeft veel belangrijke uitvindingen op haar naam staan die hebben geleid tot de ontwikkeling van de opblaasboot (opblaasbare kiel, Futura romp, H2P luchtvlonder) Alle Zodiac-producten voldoen aan de internationale normen en de hoogste kwaliteitseisen.
Zodiac boten zijn leverbaar vanaf 2 meter tot ruim 8 meter. Zowel ribs als demonteerbare rubberboten levert zodiac. Zodiac boten hebben gelaste naden en bieden een uitgebreide standaarduitrusting. Het voordeel van deze naden is dat er geen gele lijmnaden te zien zijn.

Geniet volop van budgetvriendelijk en draagbaar plezier op het water met een Quicksilver opblaasboot. Quicksilver boten zijn licht, draagbaar, snel op te tuigen en makkelijk te bedienen. De diverse modellen worden ook als setaanbieding geleverd met een bijpassende Mariner buitenboordmotor. Quicksilver opblaasboten zijn leverbaar vanaf 2 meter tot 5.30 meter. In drie vlonderuitvoeringen: houten vlonder, aluminium vlonder en airdeck.Acht verschillende opblaasboten met drie bodemvarianten zijn toegevoegd aan de reeks van Honda Marine. Van de compacte 2,0 m en 2,5 m opblaasboten met lattenbodem tot de 2,5 m - 3,0 m - 3,5 m en 4,0 m opblaasboten met aluminium vloerdelen met daartussen de 2,7 m en 3,2 m comfortmodellen met opblaasbare bodem (Airdeck).
Honda opblaasboten hebben een uitgebreide uitrusting en hoog afwerkingniveau. Voorbeelden zijn de met fiberglas versterkte spiegel en zitbankje. Ook het twee-kleuren design spreekt mening watersporter aan.

Brig presenteert u de modellen Dingo, Baltic, Falcon en Eagle. Deze zijn onderverdeeld in meer dan 40 verschillende modellen. Brig heeft ongetwijfeld de ideale boot in zijn collectie. Brig opblaasboten zijn leverbaar vanaf 2 meter tot 6 meter.

Voor veel mensen is Grand veel meer dan alleen maar een opblaasbare rubberboot. Het is een filosofie en een levensstijl, een mix van stijl en sportiviteit. Ervaar het in de Golden Line, Silver line, Elf Line of de Corvette Line. De Grand rubberboten worden geleverd vanaf 2 meter tot 6,5 meter. Van 2 meter tot 4 meter met een opblaasbodem of houtenbodem en vanaf 3 meter met polyesterbodem (RIB)

Dankzij een uitstekende samenspraak tussen fabriek en bootgebruiker heeft LodeStar een goede balans gevonden tussen de behoefte van de klant en het uiteindelijke product.
Dit seizoen viert LodeStar haar 20ste verjaardag. Het merk heeft de afgelopen drie jaar een snelle groei doorgemaakt en is marktleider in meerdere Europese landen.

Met de uitgebreide range Suzumars en de Suzuki buitenboordmotoren is de ideale boot/motor combinatie altijd mogelijk. Alle boten zijn ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de meest uiteenlopende eisen van de watersport recreant. Bij alle Suzumars wordt een uitstekende stabiliteit gecombineerd met prima vaareigenschappen. Elke boot is opgebouwd uit HD 3-laags PVC doek.Valiant boten worden geproduceerd d.m.v. een hoog-geindustrïaliseerd fabricageproces, Hierdoor bereikt men een grotere betrouwbaarheid bij een constante, uniforme kwaliteit. De boten hebben drijvers met meerdere kamers die als schokbrekers fungeren. Als men op zoek is bent naar een meer rigide opblaasboot, kijk dan eens naar Valiant® RIBs, ontworpen en gefabriceerd volgens maatgevende standaards voor persoonlijk en commercieel gebruik.

Buitenboordmotoren
Van Der Sanden Watersport is officieel dealer van Honda, Mariner, Suzuki en Johnson.
Met de breedste range van 4-takt buitenboordmotoren biedt Honda kracht, comfort en betrouwbaarheid. Honda is de uitvinder van de 4-takt buitenboordmotor het enige merk met louter 4-takt motoren in het programma. Honda is leverbaar van 2.3 tot 225 PK.

Ook in het 4-takt segment zetten de motoren van Mercury de toon met hun onovertroffen en schokloos vermogen, hun stille en rookvrije werking en hun uitstekende corrosieweerstand. Mercury is leverbaar van 2.5pk tot 275 pk.

Suzuki is het merk dat vooraanstaat bij de laatste innovaties op het gebied van 4-takt technologie. Compacte high-performance motoren die nu al voldoen aan de strenge Euro 1 emissies. Suzuki is leverbaar vanaf 2.5pk tot 300 pk.

Johnson’s zijn van een speciaal ras. Ze zijn ultra-modern, superefficiënt en respecteren het milieu. Johnson motoren zijn uitonderlijk stil, licht en snel. Johnson is leverbaar vanaf 2.5pk tot 250pk.

Meer informatie:
De Run 4449
5503 LS Veldhoven
Tel: 040 2539063
Fax: 040 2553121
info@sandenwatersport.nl www.sandenwatersport.nl

Facebook Comments "Van Der Sanden Watersport"
                         my-ip