Het adres voor sportief varen in Elburg

Artikel - Het adres voor sportief varen in ElburgEen jaar geleden startte Robin Meppelink met de verkoop van boten. Er was ruimte in het nieuwe pand van het familiebedrijf en interesse in de watersport wat van thuis uit met de paplepel is ingegoten. Vader Dick Meppelink is pas in 2001 gestopt met het organiseren van de single handed, de meest prestigieuze solozeilrace op vaderlandse bodem. Een tocht voor bikkels met iedereen die hem uitvaart als held. Met een dergelijke achtergrond is het oprichten van een watersportbedrijf een logisch gevolg. Sportbotenmakelaar.nl is daarmee in Elburg een aanvulling op het bestaande met een aanbod in snelle sportieve plezierboten in een betaalbare prijsklasse.
tekst Laurens Koster

Op het waarom van een jachtmakelaar heeft Robin een duidelijke visie. Iedereen kan dat natuurlijk zelf doen. Alleen, na het plaatsen van de advertentie moet er een afspraak gemaakt worden zodra zich een ge┬Ľnteresseerde zich meldt. Iedere keer weer opnieuw. Is men er echter wel of blijft de koper zonder afmelden weg. Komt men alleen om vrijblijvend te kijken of is er echte interesse in de daadwerkelijke aanschaf van de boot. Ben ik wel deskundig genoeg om de koper te overtuigen dat de prijs toch echt klopt. Hoe regel ik de betaling eigenlijk of moet ik garantie geven zijn vragen die voor nogal wat hoofdbrekens en tijdsbeslag kunnen zorgen zodra je een boot zelf gaat verkopen.

Sportbotenmakelaar.nl neemt deze zorgen uit handen. Zodra een boot in de verkoop wordt gegeven heeft de huidige eigenaar er geen omkijken meer naar. Voor de bemiddeling van een schip geldt No Cure, No Pay. Alleen indien de boot daadwerkelijk verkocht wordt zijn de eerder overeengekomen verkoopkosten van toepassing. Sportbotenmakelaar.nl doet veel aan publiciteit via internet, tijdschriften, beurzen en open dagen om hiermee de verkoopkansen van het aanbod te vergroten. Ook beschikt Sportbotenmakelaar.nl over een groot bestand met potenti┬Ĺle kopers die op zoek zijn naar een sportboot. Iedere bezoeker krijgt ruim de tijd om een boot te bekijken of voor het stellen van vragen, in de zomermaanden is het maken van een afspraak niet noodzakelijk. Met kennis van zaken ontstaat een re┬Ĺle vraagprijs waardoor er sneller tot concrete onderhandelingen wordt overgegaan. Daarbij is een boot een serieuze investering. Vaak koopt men een dergelijke aanschaf liever bij een bedrijf dan bij een particulier.

Meer dan genoeg reden dus om te overwegen de verkoop van de boot uit te besteden. Tegelijkertijd bieden de showroom, buitenterrein en verkoopsteiger van Sportbotenmakelaar.nl altijd zo├Ľn 25 boten in de verkoop. De nadruk ligt uiteraard op sportboten maar ook enkele zeiljachten en motorkruisers liggen in bemiddeling op een nieuwe eigenaar te wachten.

Naast tweedehands is Sportbotenmakelaar.nl ook dealer van een aantal nieuwe-boten. Topcraft motorboten, Aquamar console- en snelle kajuitboten, Style sportboten uit Brazili┬Ĺ en als klassieke tegenhanger de Oudhuyzer sloepen. Topcraft boten staan bekend om een goede prijs/kwaliteit verhouding. De meeste modellen zijn standaard geheel compleet met kussenset en RVS-accessoires. Er zijn 8 modellen tussen de 3,3m en 5m. Een stuk groter en luxer zijn de Oudhuyzer sloepen. Stoere overnaadse romp en optioneel een kabelaring. Weer heel iets anders zijn de Style sportboten. Een snelvarend Braziliaans product met een uitbundige vormgeving. Leverbaar in een modellijn van 4,5 tot 8 meter. Aquamar tenslotte is een mooigelijnde serie Italiaanse consoleboten. Stoer, zeewaardig en met een flinke outboard erachter bloedstollend snel.

Ook in opblaasboten en rib├Ľs heeft Sportbotenmakelaar.nl veel te bieden. Roughneck inflatables is recentelijk in de showroom geplaatst en in het PVC segment vinden Mach opblaasboten gretig aftrek. Kenmerk van deze bijboten is een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

Zo maakt Sportbotenmakelaar.nl een voortvarende start. Al na een eerste jaar staat er een volwaardige watersportonderneming met een aansprekend assortiment nieuwe boten, motoren en trailers. Op een uitstekende locatie aan de randmeren zijn er verkoopplaatsen in het water, op de wal en in de showroom. Als enige in Elburg en directe omgeving ligt bij Sportbotenmakelaar.nl de nadruk op betaalbaar varen. Daarmee is ze een waardevolle aanvulling op hetgeen Elburg aan watersportbedrijven en -evenementen te bieden heeft.

Meer informatie:
Sportbotenmakelaar.nl
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC ELBURG
tel: +31 (0)525 Ð 685366 / +31 (0)6 Ð 26056 433
fax:+31 (0)525 Ð 630443
info@sportbotenmakelaar.nl
www.sportbotenmakelaar.nl

Facebook Comments "Het adres voor sportief varen in Elburg"
                         my-ip